Volver a autores
Robert Calvo

Robert Calvo

Periodista en Onda Cero Catalunya

Forma parte de la plantilla de Onda Cero desde 2004. Sus primeros pasos en esta emisora los dio en el programa Gente Viajera. Más tarde, desarrolló buena parte de su carrera en Onda Cero en la redacción de informativos como redactor. Después se convirtió en editor y presentador del informativo diario 'Notícies vespre', que acabó derivando en el programa 'La Brúixola'. Durante un periodo de tiempo fue un espacio informativo para acabar siendo finalmente un magacín. A día de hoy, acompaña cada día a la audiencia de 'La Ciutat' (Más de Uno Cataluña) junto a Miriam Franch.

Pablo Piñeiro treu la part positiva del fracàs amorós

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Aquest gurú de l'amor ens ha presentat el seu darrer llibre "Lo positivo de fracasar en el amor" (Penguin Random House), en el qual recull les experiències que li han explicat persones de tota edat i condició en la seva gira per Espanya.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Darrere de cada cançó hi ha una història

Manolo Quijano, líder de la banda 'Café Quijano' ens explica en un llibre què hi ha darrere de cada una de les lletres de les cançons que aquesta formació té a la seva discografia. Relata les vivències i experiències que han acabat musicant.

L’ACTUALITAT A FONS

El teletreball ha arribat per quedar-se

Un estudi d’Adecco a escala mundial determina que 3 de cada 10

treballadors ha millorat la seva motivació laboral durant el

confinament. També posa de relleu que el 77% dels espanyols

considera que el model ideal és el que combina el teletreball i la

feina presencial.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

Les pandèmies: de la caixa de Pandora als nostres dies

La darrera novel·la de Javier Sierra ens transporta al possible origen de tots els nostres mals. Sierra recupera l'antic mite grec de Pandora, la primera dona que va ser enviada per Zeus a la Terra amb un cofre que guardava tots els mals.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

És possible menjar amb plaer i amb seguretat

Beatriz Robles, llicenciada en Ciència i Tecnologia de l'alimentació i reconeguda divulgadora creu que és possible gaudir mentre mengem i garantir la seguretat d'allò que ingerim