EL PROGRAMA DE VIATGES D´ONDA CERO CATALUNYA

Gente viajera catalunya 27/01/2017

Avui a Gente Viajera Catalunya descobrirem els millors plats de la cuina peruana, que ha estat la protagonista del festival gastronòmic Madrid Fusión, i ho farem entrevistant l'agregat comercial de l'Ambaixada peruana a Espanya. També tindrem temps de viatjar fins a l'Himalaia i Bolívia, d'entrevistar a la directora del suplement 'Gourmets' de El Periódico de Catalunya, Anna Riera, i de donar un cop d'ull a les pistes d'esquí amb Elisabeth Esporrín.

ondacero.es

|

Avui a Gente Viajera Catalunya descobrirem els millors plats de la cuina peruana, que ha estat la protagonista del festival gastronòmic Madrid Fusión, i ho farem entrevistant l'agregat comercial de l'Ambaixada peruana a Espanya. També tindrem temps de viatjar fins a l'Himalaia i Bolívia, d'entrevistar a la directora del suplement 'Gourmets' de El Periódico de Catalunya, Anna Riera, i de donar un cop d'ull a les pistes d'esquí amb Elisabeth Esporrín.