Blauver foods i TALKUAL, la revolució agroalimentària que comença a Lleida
Aquesta setmana a l'Economix, l'espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i l'Aran parlem de la consolidació d'iniciatives innovadores en l'àmbit del sector agroalimentari, uns projectes que contribueixen a la visió de futur compartida i als reptes globals i que han format part de programes de formació i acompanyament que promou el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida. Parlem amb Joan Solé, fundador d'Organa Espirulina que fan un pas més amb nova marxa Blauverd foods i nou establiment a Lleida ciutat des d'aquest dissabte per divulgar la cultura de l'espirulina. Ens acompanya també Oriol Aldomà, cofundador de TALKUAL, l'ecommerce de fruita i verdura que no compleix els estàndars estètics de la gran distrubució i que contribueixen a frenar el malbarament alimentari.