ECONOMIX

El Gastronomic Forum acull el present i el futur de la gastronomia lleidatana amb la promoció dels productes de qualitat

Aquesta setmana a l'Economix, l'espai d'emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i l'Aran, parlem de la important presència lleidatana que hi ha hagut aquest mes de novembre al Gastronomic Forum de Barccelona. Sota el lema Cuinem el present i el futur de la gastronomia de Lleida, la Diputació, amb consells comarcals, DO, IGP, productors i xefs han donat a conèixer els productes agroalimentaris de Lleida, a més d'elaborar plats amb la participació dels xefs estrellats Xixo Cataño i Joel Castanyé i d'alumnes de l'Escolta d'Hoteleria i Turisme de Lleida. En parlem a La Ciutat Lleida amb Ricard Lega, tècnic del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida; Neus Brenuy, directora de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida; Jordi Palou i Helena Costa, alumnes de l'Escola i Núria Balagué, gerent de la DOP Costers del Segre.

Nuria Mora

Lleida | 21.11.2023 13:29