El patrimoni gastronòmic de Lleida, la tradició i la innovació es posen en valor a la Fira de l'Oli de les Garrigues
Aquesta setmana a l'Economix fem balanç de la 28a edició de la Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i les Garrigues que s'ha celebrat a Les Borges Blanques del 17 al 19 de gener, amb una cinquantena de productors i elaboradors de les comarques de Lleida. La Fira de l'Oli obre el calendari d'esdeveniments firals a Lleida, i també ha servit per presentar la Guia de Fires, començar els actes dels 50 anys de la DOP Garrigues i promocionar el patrimoni gastronòmic a través de l'estand "Aliments del Territori". En parlem amb Ramon Boixadera, director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i també amb Alba Penella, del celler Matallonga de Fulleda; Ivan Caelles d'Olea Drinks i Montse Sòria, d'El Raig d'Arbeca.