CUINA VEGANA

Canelons de verdures

La Zaraida Fernández ens porta cada dimarts una recepta vegana, i avui ens ha fet uns canelons de verdura que ens encanten!

ondacero.es

Catalunya |

Per fer els canelons de verdura necessitarem:

  • 2 carbassons (preferiblement blancs)
  • Porro (un de gran o dos petits)
  • Una dent d'all
  • Anacards (un grapat)
  • Margarina vegetal (per fer la beixamel)
  • Farina
  • 1 o 2 gots de llet

En una olla de ferro hi posarem l'all molt picat, els carbassons i el porro, han d'agafar tota l'aigua dels carbassons. Afegirem els anacards sencers, els deixarem coure fins que absorbeixi l'aigua dels carbassons i piquem els anacards. Posteriorment fem la beixamel. Als canelons hi posarem una mica de beixamel, farem coure les plaques del caneló i després ho muntarem. Ho fiquem una mica al forn, i ja ho tindrem!