CASTANYADA A LA VISTA

Els panellets vegans de la Zaraida Fernández són deliciosos!

La Zaraida Fernández ens porta cada dimarts una recepta vegana. I avui comença a escalfar l'ambient de cara a la castanyada i ens fa uns panellets vegans que són boníssims.

Robert Calvo

Barcelona |

Per fer els panellets vegans necessitarem:

  • 250 grams d'ametlla molta
  • 150 grams de patata vermella
  • 250 grams de sucre
  • Pinyons del país
  • Oli de girasol
  • Un yogurt de soja amb gust de vainilla
  • Una mica d'aigua per rebaixar el yogur

Posem a bullir les patates fins que estiguin cuites. Retirarem la pell i aixafarem les patates. Les barregem amb el sucre i l'ametlla molta. Ho tapem amb un drap i ho reservem una hora a la nevera. Després d'això, podem començar a fer les boletes, arrebossar-les amb pinyons i amb un pinzell les pintem amb el yogurt de soja amb gust de vainilla.