LA RECEPTA DE LA ZARAIDA

Ja no hi ha excuses per cuinar pasta

Avui la Zaraida Fernández, la nostra xef de capçalera, ens porta la pasta més fàcil de cuinar.

Míriam Franch

Barcelona |

Si us agrada la pasta i esteu cansats de barrejar-la amb les típiques salses pesto, carbonada o de tomàquet, esteu en el lloc ideal, i és que la Zaraida Fernández ens ensenya avui a preparar una salsa d’allò més fàcil i deliciosa.

Què necessitem?

  • Pasta
  • Ceba
  • Puntes d’espàrrecs verds
  • Gírgoles
  • Nata vegetal
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

El pas a pas

Per fer aquesta pasta només necessitem bullir en abundant aigua i sal la pasta que hem triat.

Mentrestant, posem a enrossir la ceba i tirem les puntes d’espàrrec tallades petites i les gírgoles a tires. Ho deixem coure tot i afegim sal, pebre blanc i la nata. Un cop reduir, posem una mica de l’aigua de cocció de la pasta i ja la podem barrejar amb la nostra salsa.

Si no sou amants de la nata, no patiu, perquè la Zaraida te opcions per a tothom i ens assegura que aquests ingredients també queden d’allò més bons amb salsa de tomàquet.