LA BRÚIXOLA, AMB MARCOS DÍAZ I MARÍA GÓMEZ

Gaudeix d’una calçotada d’autor

Ja tenim la temporada de calçots i a Onda Cero Catalunya estem dedicant aquesta setmana a la promoció gastronòmica d’aquest producte. Perquè més enllà de les reunions amb amics i familiars per fer calçotades, també es pot gaudir d’aquest plat amb propostes d’autor en restaurants amb encant.

Marcos Díaz

Catalunya | 10.02.2022 21:18

Marxem fins al Baix Empordà, molt a prop de Torroella de Montgrí, per entrar a la cuina del restaurant Entrecamps. Un espai càlid i íntim, al bell mig de l’Empordanet, que ens ofereix el millor producte de proximitat i de temporada.

El seu xef, David Portillo, explica a ‘La Brúixola’ els secrets i la filosofia del Entrecamps: “una cuina tradicional posada al dia”.

Entre arrossars i en un dels millors emplaçaments de l’Empordà, el restaurant ha renovat el seu concepte gastronòmic de la mà del xef David Portilló, que ha elaborat un menú gastronòmic al voltant del calçot.