CUINA

Sopa d'arrels

La nostra xef de capçalera, la Zaraida Fernández, ens ensenya a preparar una sopa d'allò més saborosa.

Míriam Franch

Catalunya |

Quan pensem en arrels ens oblidem de les pastanagues, la xirivia, el porro, l’api i oblidem que si ho cuinem tot junt ens sortirà una sopa d’allò més saborosa i saludable

Ingredients

-1 patata

-1 porro

-1 nap

-Xirivia

-celeri

-rave

-1 ceba

-2-3 dents d’alls

-Oli

-Farigola

-Pebre fumat

-1L caldo verdures o aigua

Pas a pas

Traiem la pell si es necessita i tallem totes les arrels en daus de la mateixa mida. En una olla gran posem oli i afegim all i ceba i després la resta d’ingredients. De forma opcional podem afegir pebre fumat i farigola.

Quan estigui tot sofregit afegim caldo de verdures o aigua. Ho deixem coure uns 30 minuts.

Si no us agrada notar els trossos de verdura, els podeu passar i fer una crema.

Bon profit!