más de uno | salud

Somos lo que comemos y hasta los más jóvenes de la Ribera lo saben

Alumnos del Institut de Sollana elaboran un estudio sobre la alimentación en la comarca

Luis Méndez

La Ribera | 20.06.2024 14:45

Hoy nos han visitado alumnos del Institut de Sollana para comentarnos en Tiempo de Salud el estudio que han realizado entorno a la alimentación y la dieta mediterránea.

Marta Moyá, Sofía Ridaura y Alejandro Mirasol, nos lo han contado.

Estas son las cuestiones que les hemos planteado:

0- Qui sou, d'on veniu i de què ens aneu a parlar?

1- Quina és la importància de l'alimentació?

2-Quins són els diferents tipus de nutrients i què ens aporten?

3- A la nostra dieta mediterrània podem trobar tots aquest nutrients tan necessaris per a l'organisme?

4- Com afecta la globalització a la nostra dieta?

5- Quines són les malalties relacionades amb l'alimentació i amb una mala alimentació?

6. I per acabar, quines serien les vostres propostes de millora?