UJI DIVULGA

L’Institut de Desenvolupament Social i Pau de l’UJI participa en un projecte europeu per a reduir el malbaratament d’aliments i promoure un sistema alimentari més sostenible

La pèrdua i el malbaratament d’aliments comporta una minva de recursos valuosos i limitats com l’aigua, l’ús de la terra o l’energia; contribueix significativament al canvi climàtic, el dany a la natura i la biodiversitat i augmenta la contaminació i els residus, sense oblidar que prop del 9% de la població pateix fam, segons la FAO. Per això, és fonamental impulsar una consciència pública que promoga canvis en el sistema.

Onda Cero Castellón

Castellón |

L’Institut de Desenvolupament Social i Pau de l’UJI participa en un projecte europeu per a reduir el malbaratament d’aliments i promoure un sistema alimentari més sostenible
L’Institut de Desenvolupament Social i Pau de l’UJI participa en un projecte europeu per a reduir el malbaratament d’aliments i promoure un sistema alimentari més sostenible | ondacero.es