MAS DE UNO OURENSE
SE NOS VA LA OLLA 21-03-2025
Coma cada venres en Más de Uno Ourense emitimos o espazo de gastronomía e turismo "Se nos va la Olla" nesta ocasión coa participación dos cociñeiros Miguel González e Luis Moreno
MAS DE UNO OURENSE
Coma cada venres en Más de Uno Ourense emitimos o espazo de gastronomía e turismo "Se nos va la Olla" nesta ocasión coa participación dos cociñeiros Miguel González e Luis Moreno
Más de uno Ourense
O espazo de gastronomía e turismo “Se nos va la olla” permitiunos descobrir a filosofía de Mestura Forno Artesán, unha aposta polos pans e a repostería saudable e de calidade do experto emprendedor Pablo Pérez. Ademáis coñecimos as delicias culinarias, entre tradición e vangarda, creadas polo premiado chef, Martín Fernández que xunto á sua parella Alba rexentan Bágoa Gastrobar.
Más de uno ourense
A celebración da IV Festa da Carne en Sande (Cartelle) levounos hoxe en Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, a falar con un dos seus organizadores (Manuel). Asemade convidamos a esta sección a Roberto González, xerente de KM 0; un establecemento hosteleiro especializados en bocadillos e hamburguesas.
Más de uno ourense
No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense, visitamos hoxe o Ceres co motivo do seu primeiro aniversario, conversando con Mariano González. Tamén visitamos o Auriga Gastrobar para que Cristian Arrojo nos falara das suas especialidades.
Más de uno ourense
O espacio Se nos Va la Olla con Paco Sarria e Rubén Amorín, abordou hoxe o décimo aniversario das Cervexas Santo Cristo que esta tarde terá lugar na Cervexaría O Moucho, conversando con Raúl Merino. Tamén coñecemos a nova xerencia do Bar Mundial.
Más de uno Ourense
No espazo de gastronomía e turismo “Se nos va la olla” visitamos todo un clásico de hostelería ourensán, “Cervecería La Abadía” en Valle Inclán 43. Conversamos sobre a sua proposta culinaria con José Antúnez. Ademáis visitamos terras de Sober para adentrarnos da man do seu alcalde, Luís Fernández, na XLIV edición da Feira do Viño de Amandi.
Más de uno ourense
No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, coñecemos hoxe as propostas gastronómicas de Marmurio do Río, en Allariz
Se nos va la Olla
Convidamos hoxe ó espacio Se nos va la Olla, en Más de Uno Ourense, ós cociñeiros Pablo Otero (Bodegón Antiga Leitería) e David Arenillas (Arroutada) para comentar como funciona o consumidor neste fin de ano e nestas circunstancias de pandemia.
Entrevista a Cristina Guillín
A Escola de Saúde do Luís Vives continúa co ciclo de conferencias. Neste caso abordase o tema relacionado coa nutrición coa Doutora Cristina Guillín Amerelle, médico especialista en endocrinoloxía e nutrición do CHUO.
Se nos va la olla
A celebración do Salón Gastronómico Xantar que terá lugar do 3 ó 7 de novembro, centrou hoxe o espacio Se nos Va la Olla no que tivemos ocasión de conversar co xerente do recinto feiral de Expourense, Rogelio Martínez.