Más de uno Ourense

Descubrimos a filosofía de 'Mestura Forno Artesán' e as delicias gastronómicas de 'Bágoa Gastrobar'

O espazo de gastronomía e turismo “Se nos va la olla” permitiunos descobrir a filosofía de Mestura Forno Artesán, unha aposta polos pans e a repostería saudable e de calidade do experto emprendedor Pablo Pérez. Ademáis coñecimos as delicias culinarias, entre tradición e vangarda, creadas polo premiado chef, Martín Fernández que xunto á sua parella Alba rexentan Bágoa Gastrobar.

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Festa da Carne e KM 0 en Se nos va la Olla

A celebración da IV Festa da Carne en Sande (Cartelle) levounos hoxe en Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, a falar con un dos seus organizadores (Manuel). Asemade convidamos a esta sección a Roberto González, xerente de KM 0; un establecemento hosteleiro especializados en bocadillos e hamburguesas.

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O aniversario de Ceres e os segredos do Auriga

No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense, visitamos hoxe o Ceres co motivo do seu primeiro aniversario, conversando con Mariano González. Tamén visitamos o Auriga Gastrobar para que Cristian Arrojo nos falara das suas especialidades.

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Cervezas Santo Cristo de aniversario e nova xerencia en Bar Mundial

O espacio Se nos Va la Olla con Paco Sarria e Rubén Amorín, abordou hoxe o décimo aniversario das Cervexas Santo Cristo que esta tarde terá lugar na Cervexaría O Moucho, conversando con Raúl Merino. Tamén coñecemos a nova xerencia do Bar Mundial.

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Visitamos a cervecería La Abadía e a Feira do viño de Amandi

No espazo de gastronomía e turismo “Se nos va la olla” visitamos todo un clásico de hostelería ourensán, “Cervecería La Abadía” en Valle Inclán 43. Conversamos sobre a sua proposta culinaria con José Antúnez. Ademáis visitamos terras de Sober para adentrarnos da man do seu alcalde, Luís Fernández, na XLIV edición da Feira do Viño de Amandi.

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Comer en Marmurio do Río

No espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín, coñecemos hoxe as propostas gastronómicas de Marmurio do Río, en Allariz

Se nos va la Olla

As propostas de Fin de Ano de David Arenillas e Pablo Otero

Convidamos hoxe ó espacio Se nos va la Olla, en Más de Uno Ourense, ós cociñeiros Pablo Otero (Bodegón Antiga Leitería) e David Arenillas (Arroutada) para comentar como funciona o consumidor neste fin de ano e nestas circunstancias de pandemia.

Entrevista a Cristina Guillín

NUTRICIÓN: BENESTAR E SAÚDE

A Escola de Saúde do Luís Vives continúa co ciclo de conferencias. Neste caso abordase o tema relacionado coa nutrición coa Doutora Cristina Guillín Amerelle, médico especialista en endocrinoloxía e nutrición do CHUO.

Se nos va la olla

Se nos va la olla a Xantar

A celebración do Salón Gastronómico Xantar que terá lugar do 3 ó 7 de novembro, centrou hoxe o espacio Se nos Va la Olla no que tivemos ocasión de conversar co xerente do recinto feiral de Expourense, Rogelio Martínez.

Haciendo Empresa

Povarelo, o noso vermut

José Manuel Novoa, responsable de producto de Destilerías Paniagua, estuvo de visita con nuestros compañeros de Onda Cero A Coruña para contar las características de Povarelo Vermut.