abac

Con Pilar Ozores

18/12/2023 14:28

Más de Uno A Coruña 18/12/2023

Vuelve A Radio Conta, que en esta undécima edición estará dedicado a ABAC. Con su directora, Fátima Pérez, comentamos el incremento de casos de trastornos alimentarios, que se han disparado desde el inicio de la pandemia.

GALA ESTRELLAS MICHELÍN

14/12/2020 21:28

Culler de Pau, Bo.TiC y Cinc Sentits logran la segunda estrella Michelin

Culler de Pau (O Grove, Pontevedra), Bo.TiC (Corçà, Girona) y Cinc Sentits (Barcelona) logran su segunda estrella en la "Guía Michelin España & Portugal 2021", cuya gala se celebra en estos momentos en Madrid, que no aumenta su olimpo de triestrellados, otorga la primera a 21 restaurantes y estrena la estrella verde a la sostenibilidad con otros 21.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

07/05/2018 13:00

Del hoquei patins a l’alta cuina: la història del chef David Andrés

Mònica Günther conversa amb David Andrés, un jove que fins els 20 anys estava dedicat a l’hoquei patins, de fet era capità de la selecció espanyola en aquesta disciplina. Però als 20 anys va fer un canvi de vida, ara és cap de cuina de l’Àbac i propietari del restaurant Somiatruites, considerat un dels 10 menors de 30 anys més influents d’Europa segons la revista Forbes i guardonat amb el premi com a millor chef jove d’Espanya en dues ocasions. I tot això sense haver pelat ni una patata abans dels 20 anys! Ens presenta el seu llibre “De la alta cocina a tu casa” publicat per l’Editorial Planeta.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

07/05/2018 13:00

Del hoquei patins a l’alta cuina: la història del chef David Andrés

Mònica Günther conversa amb David Andrés, un jove que fins els 20 anys estava dedicat a l’hoquei patins, de fet era capità de la selecció espanyola en aquesta disciplina. Però als 20 anys va fer un canvi de vida, ara és cap de cuina de l’Àbac i propietari del restaurant Somiatruites, considerat un dels 10 menors de 30 anys més influents d’Europa segons la revista Forbes i guardonat amb el premi com a millor chef jove d’Espanya en dues ocasions. I tot això sense haver pelat ni una patata abans dels 20 anys! Ens presenta el seu llibre “De la alta cocina a tu casa” publicat per l’Editorial Planeta.