Vuelve A Radio Conta, que en esta undécima edición estará dedicado a ABAC. Con su directora, Fátima Pérez, comentamos el incremento de casos de trastornos alimentarios, que se han disparado desde el inicio de la pandemia.
Culler de Pau (O Grove, Pontevedra), Bo.TiC (Corçà, Girona) y Cinc Sentits (Barcelona) logran su segunda estrella en la "Guía Michelin España & Portugal 2021", cuya gala se celebra en estos momentos en Madrid, que no aumenta su olimpo de triestrellados, otorga la primera a 21 restaurantes y estrena la estrella verde a la sostenibilidad con otros 21.
Mònica Günther conversa amb David Andrés, un jove que fins els 20 anys estava dedicat a l’hoquei patins, de fet era capità de la selecció espanyola en aquesta disciplina. Però als 20 anys va fer un canvi de vida, ara és cap de cuina de l’Àbac i propietari del restaurant Somiatruites, considerat un dels 10 menors de 30 anys més influents d’Europa segons la revista Forbes i guardonat amb el premi com a millor chef jove d’Espanya en dues ocasions. I tot això sense haver pelat ni una patata abans dels 20 anys! Ens presenta el seu llibre “De la alta cocina a tu casa” publicat per l’Editorial Planeta.
Mònica Günther conversa amb David Andrés, un jove que fins els 20 anys estava dedicat a l’hoquei patins, de fet era capità de la selecció espanyola en aquesta disciplina. Però als 20 anys va fer un canvi de vida, ara és cap de cuina de l’Àbac i propietari del restaurant Somiatruites, considerat un dels 10 menors de 30 anys més influents d’Europa segons la revista Forbes i guardonat amb el premi com a millor chef jove d’Espanya en dues ocasions. I tot això sense haver pelat ni una patata abans dels 20 anys! Ens presenta el seu llibre “De la alta cocina a tu casa” publicat per l’Editorial Planeta.