benvinguts a pagès

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

31/05/2024 09:58

Una desena d'explotacions agràries de l'Alt Penedès obren les portes aquest cap de setmana en el Benvigut a Pagès

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Alícia Almirall, tècnica referent del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, coordinadora del Benvinguts a Pagès a la comarca, que es celebra aquest cap de setmana. Una desena d'explotacions agràries de l'Alt Penedès obriran les seves portes per ensenyar als visitants la feina que fan i permetran descobrir la pagesia, el treball al camp, els productes de proximitat i la gastronomia.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

25/09/2023 14:04

Benvinguts a Pagès, la festa que posa en valor el sector primari

El proper cap de setmana, 30 de setembre i 1 d’octubre arriba la 8a edició edició del Benvingut a Pagès La Festa, més d’una cinquantena d’experiències agroturístiques a les comarques de Lleida per posar en valor el sector primari. Una iniciativa que comentem a La Ciutat Lleida amb Montserrat Costafreda, coordinadora del Benvingut a Pagès.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

08/09/2022 09:25

La Ciutat Lleida 07/09/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. El primer cap de setmana d'octubre torna el Benviguts a Pagès, la festa de la pagesia catalana de la qual en coneixerem alguns detalls. Seguim amb l'actualitat audiovisual, les estrenes a les plataformes i al cinema amb Miki de Santiago i la Marta Planes ens explica què ha llegit aquest estiu i com es presenta la tardor literària.

FESTA DE LA PAGESIA CATALANA

08/09/2022 08:58

Torna el Benvingut a Pagès que consolida la proposta agrària i turística en la 7a edició

El primer cap de setmana d'octubre es torna a celebrar la festa de la pagesia catalana, la setena edició del Benvingut a Pagès que aquesta setmana s'ha presentat a Lleida i on les comarques lleidatanes tindran un paper destacat amb una oferta de 36 explotacions, prop de 40 restaurants de proximitat, 23 allotjaments rurals i una vintena d’activitats complementàries. Aquest any a més, amplia les rutes d’un dia o bé de cap de setmana amb un total de quatre itineraris a la demarcació de Lleida amb protagonisme del Pirineu, dels camps del Segrià i La Noguera, de l’oleturisme i de la producció de fruits secs,embotits i llegums de l’Urgell

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

30/09/2021 13:41

Les explotacions catalanes es vesteixen de festa aquest cap de setmana amb l'edició presencial de 'Benvinguts a Pagès'

Aquest primer cap de setmana d'octubre torna la iniciativa 'Benvinguts a pagès'. Ho fa presencialment i potenciant les activitats adreçades al públic familiar i ampliant l'oferta de visites gratuïtes per divulgar i explicar l'origen dels aliments que es consumeixen cada dia. A La Ciutat Lleida, amb Núria Mora, en parlem amb Ramon Sentmartí, director de Prodeca.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

25/05/2019 11:30

Viu un cap de setmana de pagès a Catalunya

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo hem entrevistat a tres persones que viuen a pagès i que el proper cap de setmana oferiran activitats per descoobrir com e scuida el ramat ecològic, com cultivar la mèl o com fer una passejada pel Delta de l'Ebre en bicicleta elèctrica. Son activitats de la campanya Benvinguts a Pagès que impulsa Turisme de Catalunya per al primer cap de setmana de juny de 2019

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

25/05/2019 11:30

Viu un cap de setmana de pagès a Catalunya

A Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo hem entrevistat a tres persones que viuen a pagès i que el proper cap de setmana oferiran activitats per descoobrir com e scuida el ramat ecològic, com cultivar la mèl o com fer una passejada pel Delta de l'Ebre en bicicleta elèctrica. Son activitats de la campanya Benvinguts a Pagès que impulsa Turisme de Catalunya per al primer cap de setmana de juny de 2019

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

25/05/2019 11:28

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

25/05/2019 11:28

Gente viajera Catalunya 25/05/2019

Avui a Gente Viajera Catalunya posem rumb al món rural per conèixer les propostes de Benvinguts a Pagès, una iniciativa que ens permetrà viure experiències de contacte amb la natura i amb els productes de proximitat de Catalunya. En aquesta edició també viatjarem als Estats Units per recórrer alguna de les seves mítiques rutes de carretera i tastarem les millors tapes dels hotels de Barcelona i Madrid que estan vivint el darrer cap de setmana de Tapa Tour. Sebastián Álvaro i Jose Mari Azpiazu son dos mítics alpinistes que han coronat els cims més espectaculars. Han viscut aventures increïbles que ara expliquen al llibre ‘La vida al límite de la vida’ de l’editorial Planeta. Avui els hem convidat perquè ens n'expliquin algunes.

EL PROGRAMA DE VIATGES D’ONDA CERO CATALUNYA

25/05/2019 11:28

Gente viajera Catalunya 25/05/2019

Avui a Gente Viajera Catalunya posem rumb al món rural per conèixer les propostes de Benvinguts a Pagès, una iniciativa que ens permetrà viure experiències de contacte amb la natura i amb els productes de proximitat de Catalunya. En aquesta edició també viatjarem als Estats Units per recórrer alguna de les seves mítiques rutes de carretera i tastarem les millors tapes dels hotels de Barcelona i Madrid que estan vivint el darrer cap de setmana de Tapa Tour. Sebastián Álvaro i Jose Mari Azpiazu son dos mítics alpinistes que han coronat els cims més espectaculars. Han viscut aventures increïbles que ara expliquen al llibre ‘La vida al límite de la vida’ de l’editorial Planeta. Avui els hem convidat perquè ens n'expliquin algunes.

GENTE VIAJERA CATALUNYA, AMB CARLES LAMELO

22/05/2018 10:18

Viure com un pagès durant el cap de setmana

Els propers 9 i 10 de juny tindrà lloc arreu de Catalunya la iniciativa Benvinguts a pagès; un programa d'activitats de turisme rural que permet als visitants gaudir de tallers vinculats al món del vi, de la ramaderia, del formatge o de l'agricultura. En aquesta edició de Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo els proposarem fer melmelades de cirera i botifarres casolanes.