Los proyectos, financiados con fondos europeos y cofinanciados por la Universidad y el Gobierno de Aragón, permitirán a los diferentes institutos de Unizar avanza en materia de investigación biomédica
L’IRB Lleida celebra enguany els seus 20 anys, un referent en la investigació biomèdica, que al llarg d’aquestes dues dècades ha dut a terme nombrosos projectes d'investigació, alguns d’ells pioners, que han tingut un impacte positiu en la salut i el benestar de les persones. Al llarg de l’any es faran diversos actes i coincidint ara també amb la Nit Europea de la Recerca, aquest divendres i la segona edició de la Marxa de l’IRB el diumenge 22, n'hem volgut parlar a La Ciutat Lleida amb la seva gerent Eva López i amb la Meritxell Sòria, responsable de Comunicació de l’IRB Lleida.
Los fondos del ERC permitirán avanzar en la aplicación práctica de un proyecto que recreará el sistema vascular dentro de un tumor para ver si la inmunoterapia puede ser efectiva antes de aplicarla.
Reconoce la labor de profesionales, Administración y entidades que hayan contribuido al desarrollo de la Biomedicina y las Ciencias de la Salud en España
Un any més l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida participa en la Nit Europea de la Recerca, que tindrà lloc el divendres 22 de setembre, tot i que al llarg d'aquesta setmana ja han començat les activitats, com les visites guiades a l'IRBLleida. Avui a La Ciutat Lleida en parlem amb Meritxell Sòria, responsable de comunicació de l'IRBLleida i amb la doctora i investigadora Maria Ruiz, coordinadora del Biobanc, que ens expliquen alguns dels tallers que s'organitzen el divendres a la tarda, per tal d'explicar la ciència i la recerca a tots els públics i fomentar les vocacions científiques entre els més petits.
La tasa en Huesca y Teruel se sitúa en 11 casos por cada 100.000 personas, frente a la media nacional, que no llega a 9. Los expertos abogan por implementar medidas de prevención más efectivas y cuidar la salud mental.
Un centenar de científicos acudirán a la III Jornada Científica del Instituto Universitario de Investigación Biosanitaria de Extremadura en la capital cacereña.
Manu Muñoz, socio fundador de la cooperativa alavesa I+Med, explica los detalles de la puesta en marcha del primer Instituto Biomédico de Nanohidrogeles Inteligentes del mundo que ha sido presentado hoy. Estará ubicado en el Parque Tecnológico de Álava y se inaugurará en 2024.