Cocina
28/04/2023 14:41
Éstas son las claves para unas buenas rabas
Nuestro cocinero Floren Bueyes nos da las claves para conseguir las mejores rabas de Cantabria: calamar, la cantidad justa de harina, y aceite caliente.
Cocina
28/04/2023 14:41
Nuestro cocinero Floren Bueyes nos da las claves para conseguir las mejores rabas de Cantabria: calamar, la cantidad justa de harina, y aceite caliente.
RECETA
05/08/2022 17:49
El chef ha revelado el truco definitivo para conseguir el rebozado perfecto.
UN FINAL INESPERADO
02/09/2021 11:37
Alfredo Rodríguez, dueño del reconocido bar madrileño 'El Brillante' falleció el pasado lunes. Acorralado por las deudas y con una depresión, así fue el trágico final del hostelero que hizo famosos los bocadillos de calamares
"Pá comerse Madrid" con Isabel Aires
05/05/2020 10:59
La semana pasada hablábamos del Bocata de Calamares y del reto de llenar las redes con el hasthag #yococinoencasabocatadecalamares. Pues bien, hoy traemos la segunda parte para contaros las diferentes versiones que nos han enviado los chefs, que os van a resultar increíbles. ¡Ay que rico está un bocata bien hecho!
"Pá comerse Madrid" con Isabel Aires
05/05/2020 10:59
La semana pasada hablábamos del Bocata de Calamares y del reto de llenar las redes con el hasthag #yococinoencasabocatadecalamares. Pues bien, hoy traemos la segunda parte para contaros las diferentes versiones que nos han enviado los chefs, que os van a resultar increíbles. ¡Ay que rico está un bocata bien hecho!
LES HISTÒRIES DE LA VIDA
23/01/2020 21:42
Avui hem posat en valor tot allò que ens agrada de Madrid. Sobretot, l'entrepà de calamars. Ho hem fet amb motiu de la vista per a berenar (pa amb tomàquet) de l'humorista Toni Cano. A més, hem repassat l'actualitat del dia amb Laura Pons i hem posat en valor la figura de Salvador Dalí amb Georgina Boixereu. El tram final del programa l'hem dedicat al debat amb els diputats i les diputades del Parlament de Catalunya.
LES HISTÒRIES DE LA VIDA
23/01/2020 21:42
Avui hem posat en valor tot allò que ens agrada de Madrid. Sobretot, l'entrepà de calamars. Ho hem fet amb motiu de la vista per a berenar (pa amb tomàquet) de l'humorista Toni Cano. A més, hem repassat l'actualitat del dia amb Laura Pons i hem posat en valor la figura de Salvador Dalí amb Georgina Boixereu. El tram final del programa l'hem dedicat al debat amb els diputats i les diputades del Parlament de Catalunya.
HABLA, PUEBLO, HABLA
23/01/2020 21:18
HABLA, PUEBLO, HABLA
23/01/2020 21:18
Avui hem preguntat a l'audiència del programa què és allò que els agrada més de Madrid. I hem tingut respostes per a tots els gustos. Amb tot, la companya de JELO Begoña del Pueyo, una gata, gata, nascuda al barri de Salamanca, trenca una llança a favor del famós 'bocadillo de calamares'.
HABLA, PUEBLO, HABLA
23/01/2020 21:18
Avui hem preguntat a l'audiència del programa què és allò que els agrada més de Madrid. I hem tingut respostes per a tots els gustos. Amb tot, la companya de JELO Begoña del Pueyo, una gata, gata, nascuda al barri de Salamanca, trenca una llança a favor del famós 'bocadillo de calamares'.
EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA
23/01/2020 21:14
Avui hem berenat pa amb tomàquet i un 'bocata de calamares'. Ho hem fet amb Toni Cano, un català que fa 6 anys que viu a Madrid i que ara vessa tota la seva experiència a la capital d'Espanya en una obra de teatre titulada 'Un pantomàquet en Madriz', que es pot veure al Teatre Goya de Barcelona els dissabtes a la nit.