caramel

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

25/09/2019 17:05

Japonshop.com nos presenta el CASUTERA! Sabes ya lo que es?

Raul Carda nos presenta una receta espanyola que triunfó hace siglos en Japón, el bizcocho, solo que allí lo llaman CASUTERA. No te pierdas esta y muchas más curiosidades sobre gastronomía nipona que nos presentan nuestros amigos de Japonshop.com

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

16/09/2019 18:53

Japonshop.com ens porta les novetats de l’estiu!

Raul Carda ens proposa un menú deliciós per endur-nos a la feina, pel dia que no ens hagi donat temps a cuinar a casa o no vulguem baixar a cap restaurant, i a més amb productes 100% japonesos. No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

08/09/2019 08:41

Japonshop.com ens porta les novetats de l’estiu!

Raul Carda ens presenta totes les novetats que Japonshop.com ha portat del Japó aquest estiu, totes elles fantàstiques i molt divertides. No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

18/07/2019 21:39

Japonshop.com ens sorprèn cada dia més!

Raul Carda ens presenta les seves recomanacions per a sobreviure a un dia de platja o piscina, estar ben hidratats i alimentats! Però, quins productes haurà escollit dels que Japonshop.com porta directament des del Japó? No et deixis res per tastar!

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARTA PÉREZ

29/05/2018 08:06

La FAC proposa crear un caramel biodegradable per les comparses

Marta Pérez entrevista Marta Pagès, impulsora de la iniciativa del caramel sostenible. La FAC proposa que els embolcalls dels caramels de les comparses siguin biodegradables per evitar la contaminació.

MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARTA PÉREZ

29/05/2018 08:06

La FAC proposa crear un caramel biodegradable per les comparses

Marta Pérez entrevista Marta Pagès, impulsora de la iniciativa del caramel sostenible. La FAC proposa que els embolcalls dels caramels de les comparses siguin biodegradables per evitar la contaminació.