Cereza

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

25/09/2019 17:05

Japonshop.com nos presenta el CASUTERA! Sabes ya lo que es?

Raul Carda nos presenta una receta espanyola que triunfó hace siglos en Japón, el bizcocho, solo que allí lo llaman CASUTERA. No te pierdas esta y muchas más curiosidades sobre gastronomía nipona que nos presentan nuestros amigos de Japonshop.com

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

16/09/2019 18:53

Japonshop.com ens porta les novetats de l’estiu!

Raul Carda ens proposa un menú deliciós per endur-nos a la feina, pel dia que no ens hagi donat temps a cuinar a casa o no vulguem baixar a cap restaurant, i a més amb productes 100% japonesos. No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

08/09/2019 08:41

Japonshop.com ens porta les novetats de l’estiu!

Raul Carda ens presenta totes les novetats que Japonshop.com ha portat del Japó aquest estiu, totes elles fantàstiques i molt divertides. No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

18/07/2019 21:39

Japonshop.com ens sorprèn cada dia més!

Raul Carda ens presenta les seves recomanacions per a sobreviure a un dia de platja o piscina, estar ben hidratats i alimentats! Però, quins productes haurà escollit dels que Japonshop.com porta directament des del Japó? No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

16/07/2019 15:34

Japonshop.com ens sorprèn cada dia més!

Raul Carda ens porta nous sabors, com un refresc amb sabor a caramel de nata i maduixa, uns dolços de tomàquet i cirera, uns fideus udon amb muchi i per acabar un snak de Dorameon. No et deixis res per tastar!

Hoy Belén Jurado nos propone gazpacho de cerezas

10/07/2019 12:25

Hoy Belén Jurado nos propone gazpacho de cerezas

10/07/2019 12:25

La Receta del 10/07/2019

Sección Culinaria de Málaga en la Onda

Hoy Belén Jurado nos propone gazpacho de cerezas

10/07/2019 12:25

La Receta del 10/07/2019

Sección Culinaria de Málaga en la Onda