cocina japonesa

ON EGIN

07/09/2023 13:33

Maki, uramaki, nigiri, sashimi...

En este espacio de On Egin nos ha acompaña el chef del restaurante Nikkou de Getxo, Tomás Gardeazabal. Un cocinero que tras trabajar en los cinco continentes se ha especializado en la cocina japonesa. Además de enseñarnos los trucos de los platos nipones más conocidos, Gardezabal nos ha da las identidades de quienes han sido sus maestros en los fogones.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

16/11/2018 06:03

Kotatsu, el remei japonès contra el fred.

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer el Kotatsu, el millor remei a les cases nipones per combatre el fred en família. Encara no saps què és? Doncs estigues atent al Takeshi, que en porta tot els detalls.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

08/11/2018 20:00

Sake: arròs, aigua i un ingredient secret.

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer el Sake, des de la seva creació fins a la degustació. Takeshi Hirano de l’Espai Wabi Sabi et desvetllarà l’ingredient secret per a crear aquest beuratge japonès. Estigueu atents!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

03/11/2018 14:26

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

03/11/2018 14:26

UDON, street food del Japó

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer la UDON, una cadena de restaurants que porten molts anys apropant la gastronomia de fideus a casa nostra

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

01/11/2018 20:00

UDON, street food del Japó

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer la UDON, una cadena de restaurants que porten molts anys apropant la gastronomia de fideus a casa nostra