En el Orden Mundial, repasamos la actualidad política que rodea el mundo. ¿Cómo se fijan los prefijos telefónicos internacionales? ¿Qué pasa en la frontera entre la India y China? El coronavirus está más presente que nunca en el mundo. Analizamos su expansión y los nuevos rebrotes. Viajamos a EEUU para conocer las nuevas medidas de Donald Trump y terminamos en las dos Coreas.
La directora insular de Familia y Menores, alto cargo del IMAS, defiende la actuación del consell de Mallorca en el caso de la posible violación grupal de una chica de 13 años y explica cómo se han detectado los 16 posibles casos de explotación sexual de menores titulados por el Consell en Onda Cero. Aquí puedes escuchar la entrevista concedida al programa MÁS DE UNO MALLORCA este martes.
La directora insular de Familia y Menores, alto cargo del IMAS, defiende la actuación del consell de Mallorca en el caso de la posible violación grupal de una chica de 13 años y explica cómo se han detectado los 16 posibles casos de explotación sexual de menores titulados por el Consell en Onda Cero. Aquí puedes escuchar la entrevista concedida al programa MÁS DE UNO MALLORCA este martes.
Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Comencem amb una meravellosa entrevista que hem fet a la Montserrat Crespín, doctora en Filosofia i experta en cultura nipona, sobre les darreres cimeres trilaterals entre Japó, Corea del Sud i la Xina, per tal de veure com, entre línies, es comença a preparar una aliança dels països de l’Asia Oriental. Continuem amb la tertúlia Izakaya, dedicada a descobrir els misteris de l’Origami i el Furoshiki. A més tindrem la sort de poder comptar amb dos súper-experts en la matèria que ens demostraran el seu art. Al Sabors de Japó comptarem amb Raul Carda, que ens explicarà totes les novetats que els productes japonesos han experimentat durant les vacances d’estiu. Per acabar entrevistarem al Jean-Jacques Fredj, creador de la marca de te ver fred Umai-cha. Amb ell descobriràs tots els beneficis que ens aporta aquesta recepta japonesa. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!
El Valencia todavía no tiene decidido el futuro del coreano a corto plazo
Javi Garrido, el representante del coreano, el hombre que dentro de la agencia de Kangin lee lleva el futuro del mejor jugador del último mundial sub´20, se ha reunido por espacio de 40 minutos con Mateu Alemany para saber el futuro a corto plazo del coreano
Viajamos al Congo con un viajero Julian Sigüenza.. Corea del Sur la gran desconocida, hoy protagonista en la agenda cultural de Logroño. Soto en Cameros este fin de semana celebra la IV Feria del Ganado del Camero Viejo.
Viajamos al Congo con un viajero Julian Sigüenza.. Corea del Sur la gran desconocida, hoy protagonista en la agenda cultural de Logroño. Soto en Cameros este fin de semana celebra la IV Feria del Ganado del Camero Viejo.
L’Albert Mata del restaurant tonkotsu, de Barcelona, ens intruirà als sabors d’un dels encurtits més famosos del món, el kimchi. Si el voleu aprendre a preparar o teniu curiositat per saber com maridar-lo, aquí en teniu una guia excel·lent.
EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA
Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A l’edició d’avui parlarem, dins la tertúlia Izakaya, sobre totes les maneres possibles de gaudir del Japó a l’estiu. A la secció d’actualitat coneixerem ben de prop el festival Kokoro, que va tenir lloc a Barcelona aquest cap de setmana passat, en coneixerem als seus protagonistes i descobrirem quines novetats tenen per la edició vinent. El nostre bon amic Toni Torres, gran coneixedor del panorama musical japonès, cap de l’estudi “Here Comes de Sound” i manager de músics de l’altura de Nana Kitade, ens farà una visita i ens explicarà la seva experiència dins el Show Business al Japó, i ara portant artistes nipons a Espanya. Al Sabors de Japó, l’Albert Mata, xef i propietari del restaurant barceloní TONKOTSU ens ensenyarà la recepta del kimchi, una tapa de col picant coreana que triomfa al Japó i que cada vegada més podem testar a restaurants japonesos. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!