cuina

DIJOUS, PAELLA

05/09/2019 20:58

El millor 'cochifrito' d'Espanya està a Segovia

Aquesta temporada torna a 'La Brúixola' la gran Mònica Günther, que és la dona que més sap de cuina de tot Onda Cero Catalunya. Per això, continua amb la seva cita els dijous, perquè aquest dia de la setmana hi ha paella a tot Catalunya. Hem agafat la lletra de la cançó 'Con las manos en la masa' i l'hem començat a desgranar. Avui hem descobert, gràcies a la Mònica, què és, com s'elabora i on es fa el 'cochifrito'.

DIJOUS, PAELLA

05/09/2019 20:58

El millor 'cochifrito' d'Espanya està a Segovia

Aquesta temporada torna a 'La Brúixola' la gran Mònica Günther, que és la dona que més sap de cuina de tot Onda Cero Catalunya. Per això, continua amb la seva cita els dijous, perquè aquest dia de la setmana hi ha paella a tot Catalunya. Hem agafat la lletra de la cançó 'Con las manos en la masa' i l'hem començat a desgranar. Avui hem descobert, gràcies a la Mònica, què és, com s'elabora i on es fa el 'cochifrito'.

FEM L'AGOST 31/07/2019

01/08/2019 08:00

FEM L'AGOST AMB TONI MARIN

En l'edició de dimecres del "Fem l'agost" hem volgut parlar del pla d'ajustos en despesa sanitària que el Govern Central reclama a Catalunya amb la Presidenta de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat, Carme Sabater. Amb el nostre expert en cinema, Xavi Marn, hem parlat de les estrenes més importants del moment i també de les estrenes que estan per venir durant el mes d'agost. Amb el Sergi González, empresari i expert en empreneduria, hem après com fer una empresa i com a gran exemple hem tingut amb nosaltres al Conseller Delegat de Vichy Catalán, Joan Renart, qui ens ha donat molts consells sobre com hem de muntar la nostre empresa. A les 9 del vespre, ens ha visitat el cuiner i propietari del restaurant Moments de l'hotel Mandarn Oriental, Ral Balam, amb qui hem mantingut una conversa sobre la cuina, els menjars i la seva experincia en el mn de la cuina. Amb la Marta Sendra, la cap de la Unitat de subvencions i promoci territorial de l'rea de Comer del Consorci de Comer, Artesania i Moda de Catalunya, hem aprs a muntar la millor botiga del mn i hem tingut l'oportunitat de parlar amb lex Cottet, el vicepresident de Cottet i el President de l'Associaci Comercial del Portal de l'ngel qui ens ha parlat de la seva experincia i ha donat consells per a muntar un negoci que duri generacions. En la secci dels "Grans temes de la vida" hem parlat de l'addici al telfon mbil amb el psicleg, expert en addiccions a les noves tecnologies i director del centre "Desconnecta". Per acabar el programa de la millor manera hem tingut amb nosaltres a l'estudi a Olga Ortiz, Victor Maciel, Oriol Rossell i Juan Pedro Su amb les bogeries qotidianes.

FEM L'AGOST 31/07/2019

01/08/2019 08:00

FEM L'AGOST AMB TONI MARIN

En l'edició de dimecres del "Fem l'agost" hem volgut parlar del pla d'ajustos en despesa sanitària que el Govern Central reclama a Catalunya amb la Presidenta de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat, Carme Sabater. Amb el nostre expert en cinema, Xavi Marn, hem parlat de les estrenes més importants del moment i també de les estrenes que estan per venir durant el mes d'agost. Amb el Sergi González, empresari i expert en empreneduria, hem après com fer una empresa i com a gran exemple hem tingut amb nosaltres al Conseller Delegat de Vichy Catalán, Joan Renart, qui ens ha donat molts consells sobre com hem de muntar la nostre empresa. A les 9 del vespre, ens ha visitat el cuiner i propietari del restaurant Moments de l'hotel Mandarn Oriental, Ral Balam, amb qui hem mantingut una conversa sobre la cuina, els menjars i la seva experincia en el mn de la cuina. Amb la Marta Sendra, la cap de la Unitat de subvencions i promoci territorial de l'rea de Comer del Consorci de Comer, Artesania i Moda de Catalunya, hem aprs a muntar la millor botiga del mn i hem tingut l'oportunitat de parlar amb lex Cottet, el vicepresident de Cottet i el President de l'Associaci Comercial del Portal de l'ngel qui ens ha parlat de la seva experincia i ha donat consells per a muntar un negoci que duri generacions. En la secci dels "Grans temes de la vida" hem parlat de l'addici al telfon mbil amb el psicleg, expert en addiccions a les noves tecnologies i director del centre "Desconnecta". Per acabar el programa de la millor manera hem tingut amb nosaltres a l'estudi a Olga Ortiz, Victor Maciel, Oriol Rossell i Juan Pedro Su amb les bogeries qotidianes.

DIJOUS, PAELLA

25/07/2019 21:16

Els millors gelats de Barcelona arriben a La Brúixola

Ens han visitat Pilar Francesc, encarregada de la gelateria Mr. Kakigori, i Mateo Reggio, fundador de la gelateria Paral•lelo. Son dues de les millors gelateries de la ciutat... se’ns fa la boca aigua!

DIJOUS, PAELLA

25/07/2019 21:16

Els millors gelats de Barcelona arriben a La Brúixola

Ens han visitat Pilar Francesc, encarregada de la gelateria Mr. Kakigori, i Mateo Reggio, fundador de la gelateria Paral•lelo. Son dues de les millors gelateries de la ciutat... se’ns fa la boca aigua!

Dimarts

23/07/2019 06:00

La Ciutat Lleida 23/07/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, onada de calor. Accions a Lleida de l'Assemblea en Defensa dels Serveis Públics. Coneixem les novetats del 13è Laberint del Blat de Moro de Castellserà i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts

23/07/2019 06:00

Dimarts

23/07/2019 06:00

La Ciutat Lleida 23/07/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, onada de calor. Accions a Lleida de l'Assemblea en Defensa dels Serveis Públics. Coneixem les novetats del 13è Laberint del Blat de Moro de Castellserà i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

18/07/2019 21:39

Japonshop.com ens sorprèn cada dia més!

Raul Carda ens presenta les seves recomanacions per a sobreviure a un dia de platja o piscina, estar ben hidratats i alimentats! Però, quins productes haurà escollit dels que Japonshop.com porta directament des del Japó? No et deixis res per tastar!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

16/07/2019 15:34

Japonshop.com ens sorprèn cada dia més!

Raul Carda ens porta nous sabors, com un refresc amb sabor a caramel de nata i maduixa, uns dolços de tomàquet i cirera, uns fideus udon amb muchi i per acabar un snak de Dorameon. No et deixis res per tastar!