cuina

DIJOUS PAELLA

30/05/2019 18:44

Itàlia es mostra a Barcelona amb motiu de la 'Festa della Repubblica'

Com cada dijous, ha vingut a l'estudi la Mònica Günther amb el seu 'Dijous, paella'. Aquesta setmana ens hem fixat en la gastronomia italiana, que es mostra els dies 2 i 3 de juny a Barcelona amb motiu de la Festa de la República italiana. Ens ho ha explicat la Federica Falzetta.

DIJOUS PAELLA

30/05/2019 18:44

Itàlia es mostra a Barcelona amb motiu de la 'Festa della Repubblica'

Com cada dijous, ha vingut a l'estudi la Mònica Günther amb el seu 'Dijous, paella'. Aquesta setmana ens hem fixat en la gastronomia italiana, que es mostra els dies 2 i 3 de juny a Barcelona amb motiu de la Festa de la República italiana. Ens ho ha explicat la Federica Falzetta.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

30/05/2019 18:40

La Brúixola 30/05/2019

Avui hem recordat els 'TBO', amb motiu de la mort del dibuixant d'aquests còmics Josep Maria Blanco, aquest dijous als 92 anys. Hem berenat amb l'escriptora Ángela Becerra, que ens ha presentat el seu llibre 'Algún día, hoy'. La Mònica Günther ens ha transportat a Itàlia des del seu 'Dijous,paella'. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada, que hem completat amb el debat polític dels dijous.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

30/05/2019 18:40

La Brúixola 30/05/2019

Avui hem recordat els 'TBO', amb motiu de la mort del dibuixant d'aquests còmics Josep Maria Blanco, aquest dijous als 92 anys. Hem berenat amb l'escriptora Ángela Becerra, que ens ha presentat el seu llibre 'Algún día, hoy'. La Mònica Günther ens ha transportat a Itàlia des del seu 'Dijous,paella'. Amb en Marc Navarro hem repassat l'actualitat de la jornada, que hem completat amb el debat polític dels dijous.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

30/05/2019 14:57

Alguns secrets per saber reconèixer un pop i com cuinar-lo

A ‘La Ciutat’, el nostre xef Davide Tenconi ens parla d’un dels productes que més ha augmentat el seu consum en els darrers anys: el pop. Les “pulperias” i locals on s’oferta pop gallec s’han multiplicat darrerament, i de fet les males llengües diuen que el 80% dels pops que es consumeixen a Espanya no són gallecs, ni tan sols espanyols, són del Marroc. Com sempre, una recepta amb cinc ingredients per cuinar el pop.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

30/05/2019 14:57

Alguns secrets per saber reconèixer un pop i com cuinar-lo

A ‘La Ciutat’, el nostre xef Davide Tenconi ens parla d’un dels productes que més ha augmentat el seu consum en els darrers anys: el pop. Les “pulperias” i locals on s’oferta pop gallec s’han multiplicat darrerament, i de fet les males llengües diuen que el 80% dels pops que es consumeixen a Espanya no són gallecs, ni tan sols espanyols, són del Marroc. Com sempre, una recepta amb cinc ingredients per cuinar el pop.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

29/05/2019 16:34

El berenar també pot ser vegetarià

Avui ha vingut a berenar a l'estudi de La Brúixola el col·lega periodista i també tècnic superior en dietètica. Ell es va passar al món del veganisme i ara glossa en una petita enciclopèdia tot el necessari per conèixer el món de l'alimentació vegetariana i vegana. Es titula 'Vegesanísimo' (Planeta). A més, ens proposa 80 receptes molt fàcils per poder sumar-nos-hi també. Fins i tot podem trobar berenars respectuosos amb aquesta opció que ja s'ha convertit pràcticament en religió.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

29/05/2019 16:34

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

29/05/2019 16:34

El berenar també pot ser vegetarià

Avui ha vingut a berenar a l'estudi de La Brúixola el col·lega periodista i també tècnic superior en dietètica. Ell es va passar al món del veganisme i ara glossa en una petita enciclopèdia tot el necessari per conèixer el món de l'alimentació vegetariana i vegana. Es titula 'Vegesanísimo' (Planeta). A més, ens proposa 80 receptes molt fàcils per poder sumar-nos-hi també. Fins i tot podem trobar berenars respectuosos amb aquesta opció que ja s'ha convertit pràcticament en religió.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

28/05/2019 06:17

Okonomiyaki, la recepta nipona cosina del trinxat de la Cerdanya

Yuichi Hayashi, xef i propietari del restaurant El Nippon a l’Hospitalet de Llobregat, ens revela alguns secrets de la elaboració d’aquesta recepta típica d’Osaka, l’Okonomiyaki. Si t’agrada el trinxat de la Cerdanya no pots passar per alt aquesta recepta japonesa. Sigues el primer en assaborir-lo radiofònicament!