cuina

Dimarts

02/07/2019 06:00

La Ciutat Lleida 02/07/19

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de l'inici de les rebaixes amb Llorenç González, president de l'Associació de Comerciants de l'Eix Comercial. Descobrim la nova escultura de la Vinya dels Artistes, amb la Sara Jové i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 11/06/19

11/06/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de música amb Jordi Cano, en una sessió de desmitificació del rei i la reina del pop. Espai de cuina amb Gabriel Jové, per acomiadar el restaurant l'Estel de la Mercè, que tanca portes.

Dimarts 11/06/19

11/06/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem de música amb Jordi Cano, en una sessió de desmitificació del rei i la reina del pop. Espai de cuina amb Gabriel Jové, per acomiadar el restaurant l'Estel de la Mercè, que tanca portes.

DIJOUS, PAELLA

06/06/2019 17:55

L'Hotel España posa el modernisme dins d'un plat

Com cada dijous, ens ha visitat la Mònica Günther per portar-nos el seu espai 'Dijous, paella'. Aquesta setmana ens ha portat un xef a l'estudi. En concret, l'home que ha aconseguit traslladar el modernisme a la gastronomia. Germán Espinosa, juntament amb Martín Berasategui, ha ideat un menú inspirat en aquell moviment i que se serveix a l'Hotel España de Barcelona.

DIJOUS, PAELLA

06/06/2019 17:55

L'Hotel España posa el modernisme dins d'un plat

Com cada dijous, ens ha visitat la Mònica Günther per portar-nos el seu espai 'Dijous, paella'. Aquesta setmana ens ha portat un xef a l'estudi. En concret, l'home que ha aconseguit traslladar el modernisme a la gastronomia. Germán Espinosa, juntament amb Martín Berasategui, ha ideat un menú inspirat en aquell moviment i que se serveix a l'Hotel España de Barcelona.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

05/06/2019 17:16

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

05/06/2019 17:16

La Brúixola 05/06/2019

Avui hem berenat amb l'escriptor Federico Moccia, que acumula diferents bestsellers parlant de temes relacionats amb l'amor. Ara, hi torna amb una novel·la titulada 'Mil nits sense tu', i que és la segona part i última de l'obra predecessora. Per això hem dedicat el programa a Itàlia, preguntant a les persones que ens escolten que ens expliquin què és el millor de la gastronomia del país veí. La pasta i la pizza guanyen per golejada. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista a la secretària general de Medi Ambient de la Generalitat.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

05/06/2019 17:16

La Brúixola 05/06/2019

Avui hem berenat amb l'escriptor Federico Moccia, que acumula diferents bestsellers parlant de temes relacionats amb l'amor. Ara, hi torna amb una novel·la titulada 'Mil nits sense tu', i que és la segona part i última de l'obra predecessora. Per això hem dedicat el programa a Itàlia, preguntant a les persones que ens escolten que ens expliquin què és el millor de la gastronomia del país veí. La pasta i la pizza guanyen per golejada. Amb en Gabriel Figueredo hem repassat l'actualitat del dia, que hem completat amb una entrevista a la secretària general de Medi Ambient de la Generalitat.

Dimarts 04/06/19

04/06/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Entrevista amb Vicenç Voltas, president de l'Associació Trobada Empresarial al Pirineu. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.