cuina

Dimarts 14/05/19

14/05/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de campanya 26M. Parlem amb el fotògraf Toni Prim sobre la imatge en les campanyes electorals i en l'espai de cuina, Gabriel Jové analitza els programes polítics de les eleccions europees en referència a l'hoteleria i la restauració.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

10/05/2019 06:35

Kimchi: el sabor coreà que millor marida amb el ramen

L’Albert Mata del restaurant tonkotsu, de Barcelona, ens intruirà als sabors d’un dels encurtits més famosos del món, el kimchi. Si el voleu aprendre a preparar o teniu curiositat per saber com maridar-lo, aquí en teniu una guia excel·lent.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

10/05/2019 06:30

Made in Japan – Com moure’ns pel Japó, el Festival Kokoro, influències culinàries coreanes i el mànager català d’artistes del Japó.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A l’edició d’avui parlarem, dins la tertúlia Izakaya, sobre totes les maneres possibles de gaudir del Japó a l’estiu. A la secció d’actualitat coneixerem ben de prop el festival Kokoro, que va tenir lloc a Barcelona aquest cap de setmana passat, en coneixerem als seus protagonistes i descobrirem quines novetats tenen per la edició vinent. El nostre bon amic Toni Torres, gran coneixedor del panorama musical japonès, cap de l’estudi “Here Comes de Sound” i manager de músics de l’altura de Nana Kitade, ens farà una visita i ens explicarà la seva experiència dins el Show Business al Japó, i ara portant artistes nipons a Espanya. Al Sabors de Japó, l’Albert Mata, xef i propietari del restaurant barceloní TONKOTSU ens ensenyarà la recepta del kimchi, una tapa de col picant coreana que triomfa al Japó i que cada vegada més podem testar a restaurants japonesos. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

09/05/2019 20:10

La Brúixola 09/05/2019

Avui hem berenat amb Estel Tort, que forma part del planter d'actors i d'actrius que representa l'obra 'Tot el que no ens vam dir' a El Maldà, a Barcelona. Hem celebrat el dia d'Europa amb l'audiència i amb el director de la representació de la CE a Barcelona Ferran Tarradellas. En Marc Navarro ens ha explicat les notícies de la tarda.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

09/05/2019 20:10

La Brúixola 09/05/2019

Avui hem berenat amb Estel Tort, que forma part del planter d'actors i d'actrius que representa l'obra 'Tot el que no ens vam dir' a El Maldà, a Barcelona. Hem celebrat el dia d'Europa amb l'audiència i amb el director de la representació de la CE a Barcelona Ferran Tarradellas. En Marc Navarro ens ha explicat les notícies de la tarda.

DIJOUS, PAELLA

09/05/2019 19:47

Es pot cuinar sense gluten i saborós

La Mònica Günther ha vingut un dijous més a l'estudi del programa per portar-nos les històries de la vida al voltant dels fogons. Aquesta setmana ens ha portat a una pastissera que ha aconseguit fer receptes molt gustoses però sense gluten i sense sucre. Es diu Gabriela Marchesotti i ens ha presentat el llibre 'Pastelería sin sin' (Libros Cúpula)

DIJOUS, PAELLA

09/05/2019 19:47

Es pot cuinar sense gluten i saborós

La Mònica Günther ha vingut un dijous més a l'estudi del programa per portar-nos les històries de la vida al voltant dels fogons. Aquesta setmana ens ha portat a una pastissera que ha aconseguit fer receptes molt gustoses però sense gluten i sense sucre. Es diu Gabriela Marchesotti i ens ha presentat el llibre 'Pastelería sin sin' (Libros Cúpula)

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

09/05/2019 12:30

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

09/05/2019 12:30

Com aconseguir que menjar de tupper deixi de ser avorrit i passi a ser sofisticat

Res no simbolitza millor els anys de la crisi econòmica que veure la gent al metro portant la fiambrera. Un hàbit poc glamurós al principi però que amb els anys s’ha anat sofisticant i ara se’n fan autèntiques virgueries. El nostre xef Davide Tenconi ens dóna alguns consells.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

09/05/2019 12:30

Com aconseguir que menjar de tupper deixi de ser avorrit i passi a ser sofisticat

Res no simbolitza millor els anys de la crisi econòmica que veure la gent al metro portant la fiambrera. Un hàbit poc glamurós al principi però que amb els anys s’ha anat sofisticant i ara se’n fan autèntiques virgueries. El nostre xef Davide Tenconi ens dóna alguns consells.

Dimarts 07/05/19

07/05/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb Fernando Guirado, coordinador de la Fira UdL-Treball. Parlem de música amb Jordi Cano i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.