cuina

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

28/05/2019 06:17

Okonomiyaki, la recepta nipona cosina del trinxat de la Cerdanya

Yuichi Hayashi, xef i propietari del restaurant El Nippon a l’Hospitalet de Llobregat, ens revela alguns secrets de la elaboració d’aquesta recepta típica d’Osaka, l’Okonomiyaki. Si t’agrada el trinxat de la Cerdanya no pots passar per alt aquesta recepta japonesa. Sigues el primer en assaborir-lo radiofònicament!

Dimarts 28/05/19

28/05/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de la Setmana Cultural de l'Aplec del Caragol amb Francesc de Dios, de la companyia Teatre del Talión. Aprenem trucs per fer bones fotografies amb Toni Prim i tanquem el programa amb l'espai de cuina i gastronomia i la cria de caragols, amb Gabriel Jové.

Dimarts 28/05/19

28/05/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Parlem de la Setmana Cultural de l'Aplec del Caragol amb Francesc de Dios, de la companyia Teatre del Talión. Aprenem trucs per fer bones fotografies amb Toni Prim i tanquem el programa amb l'espai de cuina i gastronomia i la cria de caragols, amb Gabriel Jové.

DIJOUS, PAELLA

23/05/2019 23:55

El 'Super Friki Market' ens porta Japó, la Xina i els Estats Units a Barcelona

Avui la Mònica Günther ens ha portat fora de l'estudi de ràdio. Hem anat fins les Galeries Maldà de Barcelona, on des de fa un temps s'ha revitalitzat l'espai amb diferents botigues temàtiques sobre el món friki. Nosaltres ens hem passejat pel 'Super Friki Market', que té des de galetes de Schin chan, passsant per mantega de cacauet americana i també la beguda favorita de Harry Potter.

DIJOUS, PAELLA

23/05/2019 23:55

El 'Super Friki Market' ens porta Japó, la Xina i els Estats Units a Barcelona

Avui la Mònica Günther ens ha portat fora de l'estudi de ràdio. Hem anat fins les Galeries Maldà de Barcelona, on des de fa un temps s'ha revitalitzat l'espai amb diferents botigues temàtiques sobre el món friki. Nosaltres ens hem passejat pel 'Super Friki Market', que té des de galetes de Schin chan, passsant per mantega de cacauet americana i també la beguda favorita de Harry Potter.

Dimarts 21/05/19

21/05/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de Campanya, entrevista amb Miquel Pueyo, cap de llista d'ERC a l'alcaldia de Lleida. 26M al territori, Balaguer. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 21/05/19

21/05/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Diari de Campanya, entrevista amb Miquel Pueyo, cap de llista d'ERC a l'alcaldia de Lleida. 26M al territori, Balaguer. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

17/05/2019 05:56

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

17/05/2019 05:56

Made in Japan – El Japó sísmic, un llibre sobre les paraules impossibles, la guia del ninja i un chef nipó estrella a l’Hospitalet.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A la secció d’actualitat viureu la realitat dels terratrèmols al Japó i com es prepara la població per a cada sacsejada. Hanakotoba, o el llenguatge de les flors és el llibre que desvetlla un munt d’expressions nipones que no tenen traducció a la nostra llengua. El seu autor, l’Àlex Pler ens desvetlla les seves preferides i el procés de creació d’aquest diccionari tant atípic i poètic. Al Sabors de Japó, el Yuichi Hayashi, xef i propietari del restaurant EL NIPPON a l’Hospitalet de Llobregat, ens ensenyarà la recepta del Okonomiyaki, a més dels seus suggeriments més clàssics que no podeu deixar passar. Per acabar, voleu aprendre les tècniques dels ninja? El Victor Bayod ens desvetlla algunes de les claus des del Bujinkan Okami Bushi Dojo. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

DIJOUS, PAELLA

16/05/2019 21:57

Els peus de porc: el plat estrella a Can Culleretes

Avui la Mònica Günther ens ha parlat d'un dels plats més curiosos de la gastronomia. Es tracta dels peus de porc, una proposta gastronòmica que té amants i detractors a parts iguals. Però dels primers, n'hi ha molts que se'ls mengen a Can Culleretes, un restaurant històric del Barri Gòtic de Barcelona que els serveix religiosament cada dia de l'any des de 1958.

DIJOUS, PAELLA

16/05/2019 21:57

Els peus de porc: el plat estrella a Can Culleretes

Avui la Mònica Günther ens ha parlat d'un dels plats més curiosos de la gastronomia. Es tracta dels peus de porc, una proposta gastronòmica que té amants i detractors a parts iguals. Però dels primers, n'hi ha molts que se'ls mengen a Can Culleretes, un restaurant històric del Barri Gòtic de Barcelona que els serveix religiosament cada dia de l'any des de 1958.