cuina

Dimarts 12/02/19

12/02/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Racó de l'art, amb Toni Prim amb qui parlem sobre el poder de la imatge. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

07/02/2019 20:00

Tataki de moll amb tirabecs saltats al wok

Julio Roselló, des de les cuines de Nomo, t’ensenya a preparar una recepta que fusiona tècnica japonesa i producte mediterrani. Si vols presumir d’habilitats culinàries no pots deixar perdre aquesta master class!

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

07/02/2019 16:27

Són avorrides les sopes?

Cada país de món té la seva sopa "reina": la Vichyssoise de França, la sopa de miso del Japó, el brou verd de Portugal, l'snert d'Alemanya o el gaspatxo de Andalusia. I a Itàlia? La Minestrone, plat del que ens ha parlat avui el nostre xef en Davide Tenconi.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

07/02/2019 16:27

Són avorrides les sopes?

Cada país de món té la seva sopa "reina": la Vichyssoise de França, la sopa de miso del Japó, el brou verd de Portugal, l'snert d'Alemanya o el gaspatxo de Andalusia. I a Itàlia? La Minestrone, plat del que ens ha parlat avui el nostre xef en Davide Tenconi.

Dimarts 05/02/19

05/02/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el subdelegat del govern espanyol a Lleida José Crespín. Nova secció al racó de l'art, avui sobre fenomens musicals amb Jordi Cano, avui parlem de Rosalia. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 05/02/19

05/02/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Entrevista amb el subdelegat del govern espanyol a Lleida José Crespín. Nova secció al racó de l'art, avui sobre fenomens musicals amb Jordi Cano, avui parlem de Rosalia. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

DIJOUS, PAELLA

31/01/2019 20:05

Els elaboradors de croissants, a favor de les banyes

La Mònica Günther ens ha vingut a parlar de croissants perquè aquesta setmana s'ha celebrat el dia mundial d'aquest dolç tant popular. Hem parlat amb Albert Roca, que és el guanyador del millor croissant de mantega d'Espanya durant dues edicions del certamen. Ell assegura que, juntament amb altres companys de professió, volen fer campanya per recuperar els croissants de banyes.

DIJOUS, PAELLA

31/01/2019 20:05

DIJOUS, PAELLA

31/01/2019 20:05

Els elaboradors de croissants, a favor de les banyes

La Mònica Günther ens ha vingut a parlar de croissants perquè aquesta setmana s'ha celebrat el dia mundial d'aquest dolç tant popular. Hem parlat amb Albert Roca, que és el guanyador del millor croissant de mantega d'Espanya durant dues edicions del certamen. Ell assegura que, juntament amb altres companys de professió, volen fer campanya per recuperar els croissants de banyes.

Dimarts 29/01/19

29/01/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem del nou projecte col·lectiu impulsat pel Clúster de l'Oli de GlobaLleida, amb els productors de la nova marca d'oli Suo Tempore. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.

Dimarts 29/01/19

29/01/2019 06:00

La Ciutat Lleida

La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques. Parlem del nou projecte col·lectiu impulsat pel Clúster de l'Oli de GlobaLleida, amb els productors de la nova marca d'oli Suo Tempore. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové.