Cuina japonesa

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

03/04/2024 10:28

La Ciutat Lleida 02/04/2024

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Balanç turístic de la Setmana Santa a les comarques de Lleida, Alt Pirineu i Aran. Seguim amb l'espai de patrimoni amb Jesús Brufal, que en aquesta ocasió ens parla de la farmàcia i el museu de Llívia i espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové, amb immersió a la cuina japonesa.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

16/11/2018 06:03

Kotatsu, el remei japonès contra el fred.

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer el Kotatsu, el millor remei a les cases nipones per combatre el fred en família. Encara no saps què és? Doncs estigues atent al Takeshi, que en porta tot els detalls.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

08/11/2018 20:00

Sake: arròs, aigua i un ingredient secret.

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer el Sake, des de la seva creació fins a la degustació. Takeshi Hirano de l’Espai Wabi Sabi et desvetllarà l’ingredient secret per a crear aquest beuratge japonès. Estigueu atents!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

03/11/2018 14:26

UDON, street food del Japó

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer la UDON, una cadena de restaurants que porten molts anys apropant la gastronomia de fideus a casa nostra

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

01/11/2018 20:00

UDON, street food del Japó

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer la UDON, una cadena de restaurants que porten molts anys apropant la gastronomia de fideus a casa nostra