davide tenconi

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

13/09/2018 14:53

Les llegums, el menjar del futur

El xef Davide Tenconi ens explica curiositats sobre les llegums, un dels aliments més complets que existeixen. A més, ens explica dues receptes fàcils i ràpides per fer amb llegums: creps de pèsol i nachos de cigró.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

06/09/2018 16:24

Fes un gelat de gorgonzola amb només 5 ingredients

Els gelats salats són una bona opció per fer uns entrants especials. El xef Davide Tenconi ha explicat a La Ciutat la recepta més fàcil i ràpida per fer un gelat de gorgonzola amb només 5 ingredients.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

06/09/2018 16:24

Fes un gelat de gorgonzola amb només 5 ingredients

Els gelats salats són una bona opció per fer uns entrants especials. El xef Davide Tenconi ha explicat a La Ciutat la recepta més fàcil i ràpida per fer un gelat de gorgonzola amb només 5 ingredients.

LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ

26/07/2018 14:26

SOS Chef

A l’espai SOS Chef en Davide Tenconi ens proposa receptes amb préssec, una de les fruites més versàtils del l'estiu. També respon a les consultes dels oients i s'enfronta al repte de crear una recepta amb tan sols cinc ingredients.

LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ

26/07/2018 14:26

SOS Chef

A l’espai SOS Chef en Davide Tenconi ens proposa receptes amb préssec, una de les fruites més versàtils del l'estiu. També respon a les consultes dels oients i s'enfronta al repte de crear una recepta amb tan sols cinc ingredients.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

26/07/2018 14:21

La Ciutat 26/07/2018

Avui hem parlat amb l'Agència Catalana de Consum per saber com reclamar en cas de cancel·lació d'un vol i hem anat al Tibidabo, que està nominat com a millor parc d'atraccions de l'Estat. El chef Davide Tenconi ens proposa receptes amb préssec i també entrevistem la biòloga Anna Veiga arrel de la publiciació del llibre "Ser madre a los 40 (y más allá)". I com cada dijous obrim tertúlia política.

CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA

26/07/2018 14:21

La Ciutat 26/07/2018

Avui hem parlat amb l'Agència Catalana de Consum per saber com reclamar en cas de cancel·lació d'un vol i hem anat al Tibidabo, que està nominat com a millor parc d'atraccions de l'Estat. El chef Davide Tenconi ens proposa receptes amb préssec i també entrevistem la biòloga Anna Veiga arrel de la publiciació del llibre "Ser madre a los 40 (y más allá)". I com cada dijous obrim tertúlia política.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

05/07/2018 18:15

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

05/07/2018 18:15

Què tenen en comú l’alberginia, la regalèssia i el pebre vermell?

El xef Davide Tenconi ha passat pel programa La Ciutat amb Mònica Günther per parlar dels secrets de l’alberginia: quants tipus n’hi ha, quina és la millor manera de cuinar-la, i amb quins productes combina millor.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

24/05/2018 14:45

Ravioli amb ricotta i cafè, la recepta amb només 5 ingredients de Davide Tenconi

El xef italià Davide Tenconi s’incorpora a l’equip de La Ciutat amb una secció setmanal en la que es compromet a explicar sempre una recepta sorprenent per la que només necessitem 5 ingredients. En aquest cas, com no podia ser d’altra manera, comencem per una recepta de pasta però amb un toc diferent: Ravioli amb ricotta i cafè. A més, també inaugurem l’espai SOS CHEF, en el que els oients fan preguntes sobre cuina i el xef respon.