Dijous Paella

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

05/03/2020 21:33

La Brúixola 05/03/2020

Avui hem parlat d'esport i homofòbia. Ha vingut a berenar el patinador d'elit català Pere Marsinyac, que ens ha regalat una conversa meravellosa. A més, la Mònica Günther ens ha portat un súper xef al 'Dijous, paella'. Hem debatut sobre política amb els diputats i les diputades del Parlament i la Georgina Boixereu ens ha explicat les notícies del dia.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

05/03/2020 21:33

La Brúixola 05/03/2020

Avui hem parlat d'esport i homofòbia. Ha vingut a berenar el patinador d'elit català Pere Marsinyac, que ens ha regalat una conversa meravellosa. A més, la Mònica Günther ens ha portat un súper xef al 'Dijous, paella'. Hem debatut sobre política amb els diputats i les diputades del Parlament i la Georgina Boixereu ens ha explicat les notícies del dia.

DIJOUS, PAELLA

05/03/2020 20:25

Barcelona transforma el Passeig de Gràcia en una avinguda gourmet

La Mònica Günther ha vingut un dijous més a #LaBrúixola a portar-nos les seves propostes gastronòmiques. Una de les que està per arribar és la transformació, per uns dies, del Passeig de Gràcia de Barcelona en una avinguda de la gastronomia, on es podran degustar els plats dels millors xefs de tota Espanya a un preu econòmic. Hem parlat amb un d'aquests professionals dels fogons.

DIJOUS, PAELLA

05/03/2020 20:25

Barcelona transforma el Passeig de Gràcia en una avinguda gourmet

La Mònica Günther ha vingut un dijous més a #LaBrúixola a portar-nos les seves propostes gastronòmiques. Una de les que està per arribar és la transformació, per uns dies, del Passeig de Gràcia de Barcelona en una avinguda de la gastronomia, on es podran degustar els plats dels millors xefs de tota Espanya a un preu econòmic. Hem parlat amb un d'aquests professionals dels fogons.

DIJOUS, PAELLA

27/02/2020 21:52

La Xina i el Japó tenen una gastronomia enorme i desconeguda

La Mònica Günther ens ha visitat un dijous més per portar-nos el seu 'Dijous, paella'. Aquesta setmana ens ha portat un arròs tres delícies perquè hem viatjat fins la Xina per descobrir una nova publicació de gran format que ens ajuda a descobrir el gran ventall gastronòmic d'aquell país. A més, també ens acostem al Japó a través del menjar i del còmic.

DIJOUS, PAELLA

27/02/2020 21:52

La Xina i el Japó tenen una gastronomia enorme i desconeguda

La Mònica Günther ens ha visitat un dijous més per portar-nos el seu 'Dijous, paella'. Aquesta setmana ens ha portat un arròs tres delícies perquè hem viatjat fins la Xina per descobrir una nova publicació de gran format que ens ajuda a descobrir el gran ventall gastronòmic d'aquell país. A més, també ens acostem al Japó a través del menjar i del còmic.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

27/02/2020 21:34

La Brúixola 27/02/2020

Avui hem explicat que fa 104 anys s'inaugurava la plaça de toros Monumental a Barcelona i hem recordat que fa 10 anys que l'espectacle amb els toros a la plaça està prohibit. Per això hem preguntat a l'audiència si s'hauria de vetar alguna cosa més. Amb tot, ens ha visitat per a berenar l'exconseller Santi Vila i també ho ha fet la Mònica Günther per portar-nos cuina del Japó i de la Xina. Hem debatut sobre política amb els diputats i les diputades del Parlament.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

27/02/2020 21:34

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

27/02/2020 21:34

La Brúixola 27/02/2020

Avui hem explicat que fa 104 anys s'inaugurava la plaça de toros Monumental a Barcelona i hem recordat que fa 10 anys que l'espectacle amb els toros a la plaça està prohibit. Per això hem preguntat a l'audiència si s'hauria de vetar alguna cosa més. Amb tot, ens ha visitat per a berenar l'exconseller Santi Vila i també ho ha fet la Mònica Günther per portar-nos cuina del Japó i de la Xina. Hem debatut sobre política amb els diputats i les diputades del Parlament.

DIJOUS, PAELLA

17/01/2020 23:21

Fer croquetes és un art que requereix concentració

Avui ha tornat a l'estudi de La Brúixola la Mònica Günther amb les sobres de la paella d'aquest dijous. I amb aquestes sobres, hem fet unes croquetes. Ens han ajudat els experts, els mestres croquetaires, que ja no només en fan de salades, sinó també de dolces!

DIJOUS, PAELLA

17/01/2020 23:21

Fer croquetes és un art que requereix concentració

Avui ha tornat a l'estudi de La Brúixola la Mònica Günther amb les sobres de la paella d'aquest dijous. I amb aquestes sobres, hem fet unes croquetes. Ens han ajudat els experts, els mestres croquetaires, que ja no només en fan de salades, sinó també de dolces!