Dijous Paella

DIJOUS, PAELLA

10/10/2019 23:10

La verdura es pot disfressar i així, s'empassa millor

Avui la Mònica Günther s'ha proposat que el Robert Calvo faci el favor de menjar verdura, perquè estem en la setmana vegetariana arreu del món. I potser ho aconseguirà, perquè li ha proposat unes receptes on 'maquilla' les verdures d'una manera senzilla. Ella se les sap totes!

DIJOUS, PAELLA

10/10/2019 23:10

La verdura es pot disfressar i així, s'empassa millor

Avui la Mònica Günther s'ha proposat que el Robert Calvo faci el favor de menjar verdura, perquè estem en la setmana vegetariana arreu del món. I potser ho aconseguirà, perquè li ha proposat unes receptes on 'maquilla' les verdures d'una manera senzilla. Ella se les sap totes!

DIJOUS, PAELLA

03/10/2019 21:45

Confirmat: el cacau és afrodisíac i és bo pel colesterol

La Mònica Günther ens ha portat una recepta per fer amb cacau, que és l'aliment protagonista del 'Dijous, paella' d'aquesta setmana. Hem entrevistat el Doctor Ramon Estruch, de l'Hospital Clínic, que és expert en la matèria i que ens ha confirmat algunes sospites (positives) sobre el cacau i ens ha desmentit tots aquells mites infundats.

DIJOUS, PAELLA

03/10/2019 21:45

Confirmat: el cacau és afrodisíac i és bo pel colesterol

La Mònica Günther ens ha portat una recepta per fer amb cacau, que és l'aliment protagonista del 'Dijous, paella' d'aquesta setmana. Hem entrevistat el Doctor Ramon Estruch, de l'Hospital Clínic, que és expert en la matèria i que ens ha confirmat algunes sospites (positives) sobre el cacau i ens ha desmentit tots aquells mites infundats.

DIJOUS, PAELLA

26/09/2019 22:45

Mònica Günther s'ha proposat no llençar menjar a la brossa!

Aquesta setmana els fabricants i distribuïdors celebren la setmana contra el malbaratament alimentari. I nosaltres ens hi hem sumat des del 'Dijous, paella'. La Mònica Günther ens ha portat 3 senzilles receptes (que contenen paella) per reaprofitar menjar que potser acabariem llençant a les deixalles.

DIJOUS, PAELLA

26/09/2019 22:45

Mònica Günther s'ha proposat no llençar menjar a la brossa!

Aquesta setmana els fabricants i distribuïdors celebren la setmana contra el malbaratament alimentari. I nosaltres ens hi hem sumat des del 'Dijous, paella'. La Mònica Günther ens ha portat 3 senzilles receptes (que contenen paella) per reaprofitar menjar que potser acabariem llençant a les deixalles.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

20/09/2019 21:36

La Brúixola 19/09/2019

Avui hem berenat amb Fernando Trías de Bes i Tomás Navarro, que ens han presentat el seu llibre 'Yo soy así', que ens retrata els diferents perfils socials que tenim al voltant. A més, com cada dijous, Mònica Günther ens ha portat la gastronomia al 'Dijous, paella'. Hem viatjat fins a Veneçuela per saber com es fan les 'arepas'. Al tram final del programa hem fet tertúlia política amb les diferents formacions del Parlament. Tot això mentre ens hem fixat en les darreres dades sobre l'absentisme laboral.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

20/09/2019 21:36

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

20/09/2019 21:36

La Brúixola 19/09/2019

Avui hem berenat amb Fernando Trías de Bes i Tomás Navarro, que ens han presentat el seu llibre 'Yo soy así', que ens retrata els diferents perfils socials que tenim al voltant. A més, com cada dijous, Mònica Günther ens ha portat la gastronomia al 'Dijous, paella'. Hem viatjat fins a Veneçuela per saber com es fan les 'arepas'. Al tram final del programa hem fet tertúlia política amb les diferents formacions del Parlament. Tot això mentre ens hem fixat en les darreres dades sobre l'absentisme laboral.

DIJOUS, PAELLA

19/09/2019 22:20

De Barcelona a Caracas, amb una 'arepa' a la mà

La Mònica Günther ha vingut un dijous més al programa amb el seu 'Dijous, paella'. Avui tornant a agafar un vol per sortir de casa nostra. Hem viatjat radiofònicament des de Barcelona fins la capital de Veneçuela per saber com es fa una 'arepa', una cosa tan típica allà com el pa nostre de cada dia aquí.

DIJOUS, PAELLA

19/09/2019 22:20

De Barcelona a Caracas, amb una 'arepa' a la mà

La Mònica Günther ha vingut un dijous més al programa amb el seu 'Dijous, paella'. Avui tornant a agafar un vol per sortir de casa nostra. Hem viatjat radiofònicament des de Barcelona fins la capital de Veneçuela per saber com es fa una 'arepa', una cosa tan típica allà com el pa nostre de cada dia aquí.