Dijous Paella

DIJOUS, PAELLA

16/05/2019 21:57

Els peus de porc: el plat estrella a Can Culleretes

Avui la Mònica Günther ens ha parlat d'un dels plats més curiosos de la gastronomia. Es tracta dels peus de porc, una proposta gastronòmica que té amants i detractors a parts iguals. Però dels primers, n'hi ha molts que se'ls mengen a Can Culleretes, un restaurant històric del Barri Gòtic de Barcelona que els serveix religiosament cada dia de l'any des de 1958.

DIJOUS, PAELLA

16/05/2019 21:57

Els peus de porc: el plat estrella a Can Culleretes

Avui la Mònica Günther ens ha parlat d'un dels plats més curiosos de la gastronomia. Es tracta dels peus de porc, una proposta gastronòmica que té amants i detractors a parts iguals. Però dels primers, n'hi ha molts que se'ls mengen a Can Culleretes, un restaurant històric del Barri Gòtic de Barcelona que els serveix religiosament cada dia de l'any des de 1958.

DIJOUS, PAELLA

09/05/2019 19:47

Es pot cuinar sense gluten i saborós

La Mònica Günther ha vingut un dijous més a l'estudi del programa per portar-nos les històries de la vida al voltant dels fogons. Aquesta setmana ens ha portat a una pastissera que ha aconseguit fer receptes molt gustoses però sense gluten i sense sucre. Es diu Gabriela Marchesotti i ens ha presentat el llibre 'Pastelería sin sin' (Libros Cúpula)

DIJOUS, PAELLA

09/05/2019 19:47

Es pot cuinar sense gluten i saborós

La Mònica Günther ha vingut un dijous més a l'estudi del programa per portar-nos les històries de la vida al voltant dels fogons. Aquesta setmana ens ha portat a una pastissera que ha aconseguit fer receptes molt gustoses però sense gluten i sense sucre. Es diu Gabriela Marchesotti i ens ha presentat el llibre 'Pastelería sin sin' (Libros Cúpula)

DIJOUS, PAELLA

25/04/2019 21:01

Hawai pot assaborir-se a Barcelona

La Mònica Günther ens ha portat una proposta gastronòmica que arriba de lluny. Un americà de Hawai ens explica quina és la idea: crear un restaurant que ofereixi la cuina típica d'aquella zona d'EUA.

DIJOUS, PAELLA

25/04/2019 21:01

Hawai pot assaborir-se a Barcelona

La Mònica Günther ens ha portat una proposta gastronòmica que arriba de lluny. Un americà de Hawai ens explica quina és la idea: crear un restaurant que ofereixi la cuina típica d'aquella zona d'EUA.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

25/04/2019 20:56

La Brúixola 25/04/2019

Avui hem berenat amb l'Àlex Roca, que s'enfrontarà el 28 d’abril a la cursa Titan Desert. Tot un exemple de superació. Roca, que pateix paràlisi cerebral i un 76% de discapacitat física, serà a Merzouga per a disputar aquesta carrera. Amb en Marc Navarro hem repassat les notícies de Catalunya. I la Mònica Günther ens ha portat cuina de Hawai a l'estudi.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

25/04/2019 20:56

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

25/04/2019 20:56

La Brúixola 25/04/2019

Avui hem berenat amb l'Àlex Roca, que s'enfrontarà el 28 d’abril a la cursa Titan Desert. Tot un exemple de superació. Roca, que pateix paràlisi cerebral i un 76% de discapacitat física, serà a Merzouga per a disputar aquesta carrera. Amb en Marc Navarro hem repassat les notícies de Catalunya. I la Mònica Günther ens ha portat cuina de Hawai a l'estudi.

DIJOUS, PAELLA

22/04/2019 08:03

En dues hores, podem elaborar tots els àpats de la setmana

Com cada dijous, hem rebut a l'estudi la Mònica Günther, que amb el seu 'Dijous, paella' ens ha explicat coses molt interessants al voltant de la gastronomia. Avui ens ha portat la solució per poder tenir enllestits de manera ràpida i eficaç els àpats de tota una setmana en pocs minuts. És una tècnica que ens permetrà economitzar i també no haver de menjar cada dia fora de casa.

DIJOUS, PAELLA

22/04/2019 08:03

En dues hores, podem elaborar tots els àpats de la setmana

Com cada dijous, hem rebut a l'estudi la Mònica Günther, que amb el seu 'Dijous, paella' ens ha explicat coses molt interessants al voltant de la gastronomia. Avui ens ha portat la solució per poder tenir enllestits de manera ràpida i eficaç els àpats de tota una setmana en pocs minuts. És una tècnica que ens permetrà economitzar i també no haver de menjar cada dia fora de casa.