dolç

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

17/01/2025 08:56

El tortell de Sant Antoni Abat manté viva la tradició dolça de Vilanova

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Josep Escalera, mestre pastisser de Vilanova i la Geltrú que ens explica el calendari gastronòmic del mes de gener, que comença amb el tortell de Reis i segueix amb el tortell de Sant Antoni, protagonista aquest divendres 17 de gener a totes les taules de Vilanova. Es preveu vendre'n entre 400 i 500 tortells que en aquesta ocasió tenen amagat al seu interior una figureta d'animal per homenatjar els Tres Tombs i Sant Antoni Abat, la festa major d'hivern de Vilanova.

DIJOUS, PAELLA

19/12/2019 23:11

Mònica Günther es destapa com a mestra turronaire

Cada dijous la líder dels matins a Onda Cero Catalunya ve a La Brúixola a parlar-nos de menjar i de cuina. I aquesta setmana ha decidit portar-nos la recepta de dos dels torrons més populars: el de Xixona i el d'arròs inflat (més conegut com a torró Suchard). Ens ha destapat el secret d'aquests dolços nadalencs que costa molt poc de preparar a casa.

DIJOUS, PAELLA

19/12/2019 23:11

Mònica Günther es destapa com a mestra turronaire

Cada dijous la líder dels matins a Onda Cero Catalunya ve a La Brúixola a parlar-nos de menjar i de cuina. I aquesta setmana ha decidit portar-nos la recepta de dos dels torrons més populars: el de Xixona i el d'arròs inflat (més conegut com a torró Suchard). Ens ha destapat el secret d'aquests dolços nadalencs que costa molt poc de preparar a casa.

DIJOUS, PAELLA

14/11/2019 22:21

Giovedì, paeglia: Salame di cioccolato e Panna cotta

Aquest dijous ens hem posat ben italians al programa. I, és clar, la Mònica Günther ha vingut amb dues receptes sota el braç dedicades al país transalpí. L'una de xocolata, i l'altra amb nata. Vaja, una gran aportació calòrica ara que arriba el fred de valent... i el Nadal!

DIJOUS, PAELLA

14/11/2019 22:21

Giovedì, paeglia: Salame di cioccolato e Panna cotta

Aquest dijous ens hem posat ben italians al programa. I, és clar, la Mònica Günther ha vingut amb dues receptes sota el braç dedicades al país transalpí. L'una de xocolata, i l'altra amb nata. Vaja, una gran aportació calòrica ara que arriba el fred de valent... i el Nadal!

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

27/06/2019 15:58

T’atreveixes a combinar verdures amb dolç i fruites amb salat?

Avui el xef de La Ciutat, en Davide Tenconi, ens porta propostes per saber combinar la fruita amb menjar salat i les verdures, amb dolç. A més, com sempre, ens donarà algun truc perquè les verdures es mantinguin millor o descobrirem perquè li hem de posar sal a la fruita o productes dolços.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

27/06/2019 15:58

T’atreveixes a combinar verdures amb dolç i fruites amb salat?

Avui el xef de La Ciutat, en Davide Tenconi, ens porta propostes per saber combinar la fruita amb menjar salat i les verdures, amb dolç. A més, com sempre, ens donarà algun truc perquè les verdures es mantinguin millor o descobrirem perquè li hem de posar sal a la fruita o productes dolços.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

06/06/2019 14:39

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

06/06/2019 14:39

Un bon esmorzar per començar el dia amb energia

A La Ciutat parlem dels esmorzars, aquell moment del dia que alguns consideren una autèntica meravella i altres, que tot just es preparen un cafè. Sense idees? Dolç o salat? El nostre xef Davide Tenconi ens porta algunes receptes salades per començar el dia amb energia.

LA CIUTAT, AMB JOSEP PUIG

06/06/2019 14:39

Un bon esmorzar per començar el dia amb energia

A La Ciutat parlem dels esmorzars, aquell moment del dia que alguns consideren una autèntica meravella i altres, que tot just es preparen un cafè. Sense idees? Dolç o salat? El nostre xef Davide Tenconi ens porta algunes receptes salades per començar el dia amb energia.

DIJOUS, PAELLA

31/01/2019 20:05

Els elaboradors de croissants, a favor de les banyes

La Mònica Günther ens ha vingut a parlar de croissants perquè aquesta setmana s'ha celebrat el dia mundial d'aquest dolç tant popular. Hem parlat amb Albert Roca, que és el guanyador del millor croissant de mantega d'Espanya durant dues edicions del certamen. Ell assegura que, juntament amb altres companys de professió, volen fer campanya per recuperar els croissants de banyes.