Aquesta setmana s’ha celebrat a Barcelona una nova edició del Gastronòmic Fòrum, una de les cites més importants al sector de la gastronomia, l'hostaleria i el foodservice. Un saló que durant tres dies ha reunit més de 350 expositors, entre els quals la Diputació de Lleida a través del Patronat de Promoció Econòmica, que un any més ha impulsat la participació del territori en aquest certamen on productors i xefs lleidatans han tornat a sorprendre el públic amb el millor de la gastronomia local i innovacions d’avantguarda. Amb més d’un centenar de productors i restauradors catalans, 34 dels quals de les nostres comarques. En parlem amb Jordi Verdú, diputat i vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica; Ricard Lega, tècnic del Patronat de Promoció Econòmica i també amb Enric Virgili, gestor de clients de Cadí Cooperativa; Neus Brenuy, directora de l'INS Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida i Enric Dalmau, president de la DOP Les Garrigues.