edu pascual

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

23/11/2018 12:30

On menjar cocido maragato a Barcelona?

El cocido maragato és un plat originari de Lleó que menjaven els traginers que antigament recorrien durant kilòmetres els camins de les fredes terres d’Astorga. A Barcelona es pot menjar en un restaurant que es diu Can Cuxart i que avui ens ha descobert l’Edu Pascual.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

02/11/2018 12:30

El barri de Sants fa xup xup, per què?

El gastronopitecus del programa, Edu Pascual, ens explica la iniciativa gastronòmica del barri de Sants de Barcelona, Sants Fa Xup Xup, mitjançant entrevistes a diversos dels restaurants que hi participen.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

02/11/2018 12:30

El barri de Sants fa xup xup, per què?

El gastronopitecus del programa, Edu Pascual, ens explica la iniciativa gastronòmica del barri de Sants de Barcelona, Sants Fa Xup Xup, mitjançant entrevistes a diversos dels restaurants que hi participen.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

05/10/2018 06:00

Els plats estrella de la gastronomia alemanya, per l’Oktoberfest

En l’espai Gastronopitecus de La Ciutat, amb Mònica Günther i Edu Pascual, avui han viatjat fins a Múnich per conèixer els plats més típics de la gastronomia tradicional alemanya de la mà del fundador de la web www.comidaalemana.com, Sandro Koch.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

05/10/2018 06:00

Els plats estrella de la gastronomia alemanya, per l’Oktoberfest

En l’espai Gastronopitecus de La Ciutat, amb Mònica Günther i Edu Pascual, avui han viatjat fins a Múnich per conèixer els plats més típics de la gastronomia tradicional alemanya de la mà del fundador de la web www.comidaalemana.com, Sandro Koch.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

28/09/2018 15:13

On podem menjar les millors postres de Barcelona?

El gastronopitecus Edu Pascual ens fa tres propostes per gaudir de bons postres a Barcelona. Una secció que, com sempre, té un convidat sorpresa especial, en aquest cas el fundador de l’Espai Sucre: Jordi Butrón.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

28/09/2018 15:13

On podem menjar les millors postres de Barcelona?

El gastronopitecus Edu Pascual ens fa tres propostes per gaudir de bons postres a Barcelona. Una secció que, com sempre, té un convidat sorpresa especial, en aquest cas el fundador de l’Espai Sucre: Jordi Butrón.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

14/09/2018 15:07

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

14/09/2018 15:07

Carles Gaig participa per sorpresa a La Ciutat per parlar de cuina catalana

El cuiner Carles Gaig ha participat per sorpresa a l’espai Gastronopitecus de La Ciutat en el que cada divendres l’Edu Pascual recomana restaurants. Avui, coincidint amb la setmana de l’11 de setembre, les recomanacions han estat de restaurants on menjar cuina catalana. Gaig ha parlat dels plats més destacats de la nostra gastronomia i ha explicat com fer uns bons peus de porc.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

14/09/2018 15:07

Carles Gaig participa per sorpresa a La Ciutat per parlar de cuina catalana

El cuiner Carles Gaig ha participat per sorpresa a l’espai Gastronopitecus de La Ciutat en el que cada divendres l’Edu Pascual recomana restaurants. Avui, coincidint amb la setmana de l’11 de setembre, les recomanacions han estat de restaurants on menjar cuina catalana. Gaig ha parlat dels plats més destacats de la nostra gastronomia i ha explicat com fer uns bons peus de porc.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

07/09/2018 16:00

Restaurants on menjar amb les mans i llepar-se els dits

Edu Pascual, el Gastronopitecus de La Ciutat amb Mònica Günther ens recomana, a la seva manera, els millors restaurants on poder gaudir de bon menjar sense utilitzar coberts.