ensaladilla

Magazine presentado por Chema García y Susana Valdés

18/06/2020 14:10

Más de uno Sevilla 18/06/2020

HOY EN MÁS DE UNO SEVILLA... Celebramos el día de la Tapa! Hoy queremos saber cuál es su favorita, si va a algún bar exclusivamente en busca de una tapa concreta, si prefiere tapear que sentarse a comer. ¿Porqué no cuaja aquí el pincho ni se ha planteado jamás el modelo granadino de la tapa gratis? ¿Cuál seria la tapa que más representa a Sevilla?

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

19/07/2019 14:30

“la cuina russa és molt rica perquè beu de totes les cultures amb les que el país fa frontera’

El Gastronopitecus ens ha portat a dinar avui a Souvenir, un dels restaurants russos més emblemàtics de Barcelona. Hem parlat amb la seva mestressa, l’Oxana, que ens ha explicat que la cuina russa té molta influència francesa. Una influència notable a pastissos com l’anomenat Napoleó. L’ensaladilla, el vodka i la sopa de remolatxa són altres indispensables de la cuina del país més gran del món.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

19/07/2019 14:30

“la cuina russa és molt rica perquè beu de totes les cultures amb les que el país fa frontera’

El Gastronopitecus ens ha portat a dinar avui a Souvenir, un dels restaurants russos més emblemàtics de Barcelona. Hem parlat amb la seva mestressa, l’Oxana, que ens ha explicat que la cuina russa té molta influència francesa. Una influència notable a pastissos com l’anomenat Napoleó. L’ensaladilla, el vodka i la sopa de remolatxa són altres indispensables de la cuina del país més gran del món.