europea

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

18/07/2019 21:32

Made in Japan – El futur de la societat moderna, l’art marcial de la “no violència” i un cuiner que alhora és sensei.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Comencem amb una meravellosa entrevista que hem fet a la Montserrat Crespín, doctora en Filosofia i experta en cultura nipona, sobre un tema d’actualitat que preocupa al País del Sol Naixent i també a Europa, com afrontar la baixa natalitat i la llarguíssima esperança de vida, i tenir societats pròsperes i autosuficients. Continuem amb una entrevista de profunditat espectacular amb el Jordi Vila, sensei de Aikido i Katori Shinto Ryu. Ell ens introduirà a l’Aikido, l’art marcial de la “no violència” on l’objectiu no és ferir l’agressor, ens al contrari, protegir-lo d’ell mateix. Al Sabors de Japó ens deixarem recomanar pel Raul Carda de Japonshop.com i la seva recomanació sobre què endur-nos a la piscina o a la platja per picar i no defallir amb tanta calor! Per acabar et presentarem el Hideki Matsuhisa, considerat per molts el Ferran Adrià japonès i que ara fa escola de cuiners a casa nostra. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

12/07/2019 05:23

Made in Japan – El futur dels cetacis a les costes nipones, viure el Matsuri “a tope”, més novetats saboroses de Japonshop.com i el Màster definitiu en cultura i negocis al Japó.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. El Ferran Tarradellas, representant de la comissió europea a Barcelona, ens explicarà a la secció d’actualitat les bondats del nou acord comercial que enfortirà les relacions entre Europa i el Japó. La Sachiyo Takabe de Bunka Barcelona et desvetllarà els orígens de la seva llengua, la japonesa, per poder aprendre millor aquest idioma fascinant. Al Sabors de Japó ens deixarem recomanar pel Raul Carda de Japonshop.com i les seves especialitats en snacks, begudes i noodles recent importats del Japó. Per acabar descobriràs que també es fa Wasabi a Catalunya, tot gràcies a Yama Aoi Wasabi. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!