Gastronomia y Turismo

SE NOS VA LA OLLA

08/07/2022 10:58

Prómine Singular de Ribeira Sacra, mejor tinto gallego por tercer año consecutivo

Bodegas Petrón en Doade ha conseguido por tercer año que su vino "Prómine Singular" obtuviera el premio de mejor tinto de Galicia. Un galardón que acapara desde 2020. Con la sumiller, Mercedes González, analizamos sus características y repasamos otras citas gastronómicas como la Ruta do Peixe de Burela, la Festa da Cantarela en Courel o el primer complejo turistico rural vegano de Galicia, una aldea en el pueblo de O Viso en el municipio de Ourol.

Más de uno ourense

01/07/2022 13:36

Imos a Cea hoxe en Se nos va la Olla

Imos a Cea hoxe por partida doble en Se nos va la Olla con Paco Sarria e Rubén Amorín. En primeiro lugar ata a Brasería Ventura para falar en Faramontaos con Marcos Mosquera e uns poucos metros máis aló con Carlos Rodríguez, presidente da IXP Pan de Cea para falar da XXIX Edición da Festa do Pan que ten lugar esta fin de semana.

Más de uno ourense

17/06/2022 13:34

O novo presidente de Cociña Ourense, Gerson Iglesias e Pazo de Toubes en Se nos va la Olla

O novo presidente do colectivo Cociña Ourense, Gerson Iglesias, foi un dos convidados hoxe ó espacio Se nos va la Olla, con Paco Sarria e Rubén Amorín en Más de Uno Ourense, onde tamén falamos dos Ribeiros de calidade e máis concretamente do Pazo de Toubes, con Óscar Martínez, do departamento de márketing de Viña Costeira.