gastronopitecus

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

18/01/2019 14:56

Ruta gastronòmica per Espanya sense sortir de Barcelona

La Mònica Günther rep a l’Edu Pascual, el Gastronopitecus de La Ciutat, per parlar de restaurants especialitzats en gastronomia d’altres comunitats autònomes espanyoles que podem trobar a Barcelona. I Prudencio Exojo recomana un restaurant de carretera, una petita joia on menjar bé quan estem en ruta.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

18/01/2019 14:56

Ruta gastronòmica per Espanya sense sortir de Barcelona

La Mònica Günther rep a l’Edu Pascual, el Gastronopitecus de La Ciutat, per parlar de restaurants especialitzats en gastronomia d’altres comunitats autònomes espanyoles que podem trobar a Barcelona. I Prudencio Exojo recomana un restaurant de carretera, una petita joia on menjar bé quan estem en ruta.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

30/11/2018 14:56

Descobrim la cuina cajún a Barcelona

L’Edu Pascual ens ha descobert a La Ciutat amb Mònica Günther un restaurant de cuina cajún, del sud dels Estats Units, que ha obert recentment a Barcelona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

30/11/2018 14:56

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

30/11/2018 14:56

Descobrim la cuina cajún a Barcelona

L’Edu Pascual ens ha descobert a La Ciutat amb Mònica Günther un restaurant de cuina cajún, del sud dels Estats Units, que ha obert recentment a Barcelona.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

23/11/2018 12:30

On menjar cocido maragato a Barcelona?

El cocido maragato és un plat originari de Lleó que menjaven els traginers que antigament recorrien durant kilòmetres els camins de les fredes terres d’Astorga. A Barcelona es pot menjar en un restaurant que es diu Can Cuxart i que avui ens ha descobert l’Edu Pascual.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

23/11/2018 12:30

On menjar cocido maragato a Barcelona?

El cocido maragato és un plat originari de Lleó que menjaven els traginers que antigament recorrien durant kilòmetres els camins de les fredes terres d’Astorga. A Barcelona es pot menjar en un restaurant que es diu Can Cuxart i que avui ens ha descobert l’Edu Pascual.