HOSTALERIA

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

12/07/2024 09:09

El Pacte per a l'Ocupació del Garraf debat sobre la formació i professionalització del sector de l'hostaleria

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Mònica Gallardo, presidenta del Consell Comarcal del Garraf amb qui parlem sobre el treball que s'està fent des del Pacte per a l'Ocupació del Garraf en analitzar la importància de la formació i la professionalització en el sector de l'hostaleria i les oportunitats laborals que, a través de la formació, es poden generar sobretot entre el col·lectiu dels joves.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

06/03/2024 08:34

Grup Redbar 24h respon a les crítiques de la ministra Yolanda Díaz als horaris dels restaurants

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Felipe Alayeto, fundador i president executiu del Grup Redbar 24h, amb qui comentem les declaracions de la vicepresidenta segona i ministra de Treball Yolanda Díaz sobre la reducció de la jornada laboral i l'exemple que va posar sobre els horaris de la restauració. Unes declaracions que han despertat crítiques entre part del sector de l'hostaleria i la restauració.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

20/09/2023 08:42

L'impuls enogastronòmic de Vilanova i el Garraf, que també ha deixat l'empremta de la Copa Amèrica

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Jordi Gasol, president del Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú que ens comenta com ha viscut el Gremi la preregata de la Copa Amèrica de vela, què ha suposat per als establiments hotelers i la restauració de la vila i de quina manera tot aquest impacte pot revertir en l'experiència enogastronòmica de la comarca.

MÁS DE UNO VILANOVA, L'ACTUALITAT DEL GARRAF I L'ALT PENEDÈS A ONDA CERO

09/06/2023 08:49

El Gremi d'Hostaleria treballa per crear un espai enogastronòmic a la plaça del Port de Vilanova els dies de la Copa Amèrica

L'actualitat informativa del Garraf i l'Alt Penedès, amb Núria Mora. Entrevista amb Jordi Gasol, president del Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú i que ens comenta l'activitat desTapa Vilanova, la ruta de la tapa turística de Vilanova i les previsions per aquest estiu, que són molt bones, amb la mirada posada al setembre i la col·laboració que el gremi planteja per crear una zona enogastronòmica durant la celebració de les regates de la Copa Amèrica de vela.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

24/05/2022 15:01

La Ciutat Lleida 24/05/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Aquest dimarts una cinquantena de vehicles han participat en una marxa lenta des d'Alcarràs fins a Barcelona per reclamar ajudes urgents per les gelades de principis del mes d'abril. També parlem del nou servei 'Hola, Empresa' que ha posat en marxa la regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de la Paeria i del pla d'impuls a la digitalització, amb Paco Cerdá i Imma Parra. Espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural.

LA CIUTAT LLEIDA, AMB NÚRIA MORA

24/05/2022 13:39

El repte de l’hostaleria: a la recerca de treballadors i de conciliació

El sector de l’hostaleria de Lleida, i en general d’arreu de Catalunya, està tenint problemes per trobar personal de sala, cambrers i cambreres, per a treballar als establiments. “És molt difícil trobar personal qualificat i que tingui experiència professional perquè aquestes persones ja estan treballant”, explica a La Ciutat Lleida el xef Gabriel Jové. El problema no és nou però s’ha accentuat amb els dos anys de pandèmia i el fet que molts treballadors van canviar de sector arran del tancament de l’hostaleria. També cal sumar-hi les condicions laborals, no només de sou, sinó de conciliació familiar. Jové destaca la necessitat de millorar aquestes condicions i apel·la al respecte dels clients, perquè aquest engranatge de qualitat de vida també arribi als professionals de l’hostaleria: “No es pot anar a sopar a les 23h de la nit a un restaurant, tampoc un grup es pot presentar sense reserva o arribar mitja hora tard de l’hora acordada, tot això endarrereix la feina”.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

14/10/2021 15:01

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

14/10/2021 15:01

La Ciutat Lleida 14/10/21

Podcast complet del programa La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. A poques hores de l'aixecament de restriccions parlem amb Josep Castellarnau, president de la Federació d'Hostaleria de Lleida que valora el final de les mesures restrictives a bars i restaurants. Parlem del balanç turístic de la temporada d'estiu a les comarques de Lleida amb Juli Alegre, cap de promoció i màrqueting del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. Actualitat del món audiovisual amb Miki de Santiago i l'agenda cultural.

L’ACTUALITAT A FONS

10/05/2021 21:20

El sector de la restauració celebra la relaxació de mesures tot i que segueix reclamant millores i ajudes

Amb el final de l’Estat d’Alarma també ha arribat l’obertura dels bars i restaurants fins les 11 de la nit, donant la possibilitat de servir sopars. Ahir diumenge va ser el primer dia, i avui serà el primer dilluns que terrasses i interiors de restaurants es tornaran a obrir de nit. En parlem amb Xavier Guardià, de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de Tarragona.

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

15/01/2021 14:58

La Ciutat Lleida 14/01/21

Podcast complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora.