Aitor Gómez con las noticias deportivas y El Borrascas, con las meteorológicas. Fernando Pozuelo es paisajista y nos cuenta qué hacer y cómo cuidar los abetos durante y después de la Navidad.
La Policía Nacional investiga la extraña muerte de un hombre cuyo cadáver se ha encontrado en una habitación del Hotel Palace unas 48 horas después de su fallecimiento.
Este lunes a mediodía los Mossos d'Esquadra han desalojado el Hotel Petit Palace como consecuencia de una explosión producida en su interior. Los Mossos descartan la hipótesis de un atentado terrorista.
Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui viatjarem fins a Noruega, de la mà de 'Frozen 2', la nova pel·lícula de Disney; que està ambientada en els intrigants paratges del nord de Noruega. En aquesta edició de 'Gente Viajera Catalunya' amb Carles Lamelo parlarem de la seguretat aèria i de com fan front els pilots les turbulències. El mític hotel Palace de Barcelona està d’aniversari. Volem recórrer les parets d’aquest mític establiment que va obrir les seves portes fa 100 anys. A pocs dies que es coneguin les estrelles Michelin d’enguany, avui marxarem fins a la ciutat de Lleó per saludar a un xef que l’any passat en va aconseguir una. Juanjo Losada dirigeix la cuina del restaurant Pablo i avui ens acompanyarà en un viatge per la gastronomia lleonesa. Per acabar, ens submergirem a les aigües del centre termo-lúdic Caldea, perquè ens expliquin quines perspectives tenen per a la temporada de neu que és a punt de començar.
Podcast del programa complet Gente Viajera Catalunya amb Carles Lamelo. Avui viatjarem fins a Noruega, de la mà de 'Frozen 2', la nova pel·lícula de Disney; que està ambientada en els intrigants paratges del nord de Noruega. En aquesta edició de 'Gente Viajera Catalunya' amb Carles Lamelo parlarem de la seguretat aèria i de com fan front els pilots les turbulències. El mític hotel Palace de Barcelona està d’aniversari. Volem recórrer les parets d’aquest mític establiment que va obrir les seves portes fa 100 anys. A pocs dies que es coneguin les estrelles Michelin d’enguany, avui marxarem fins a la ciutat de Lleó per saludar a un xef que l’any passat en va aconseguir una. Juanjo Losada dirigeix la cuina del restaurant Pablo i avui ens acompanyarà en un viatge per la gastronomia lleonesa. Per acabar, ens submergirem a les aigües del centre termo-lúdic Caldea, perquè ens expliquin quines perspectives tenen per a la temporada de neu que és a punt de començar.