Raul Carda nos presenta una receta espanyola que triunfó hace siglos en Japón, el bizcocho, solo que allí lo llaman CASUTERA. No te pierdas esta y muchas más curiosidades sobre gastronomía nipona que nos presentan nuestros amigos de Japonshop.com
Berta Bonet i Jesus Bardolet son els intrèpids autors del llibre “Qué comer en Japón. Hay vida más allà del sushi”, un compendi de totes les receptes japoneses, les seves variants, els productes que la conformen, i a més, unes direccions per poder tastar la nostra recepta preferida al millor restaurant d’aquella especialitat al Japó. Només ens queda esperar que el publiquin ben aviat!
El karaoke és sens dubte un clàssics de les nits de tota gran ciutat, però, ja sabreu que van ser els japonesos qui el van inventar. El Toni Torres, expert en tot el que estigui relacionat amb la música al país del sol naixent, ens explicarà com viure el Karaoke al Japó, de la forma més autèntica, alhora que ens explica les seves vivències més divertides. No et perdis aquesta fascinant tertúlia!
Raul Carda ens proposa un menú deliciós per endur-nos a la feina, pel dia que no ens hagi donat temps a cuinar a casa o no vulguem baixar a cap restaurant, i a més amb productes 100% japonesos. No et deixis res per tastar!
EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA
Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Comencem amb una notícia molt interessant, i és que molts bancs japonesos comencen a desenvolupar les seves pròpies vinoteques i bars per tal de fidelitzar la seva clientela. A més el Pau Garcia Parras ens explicarà en què consisteix la cultura del Nomikai, la qual vincula als col·legues de feina gràcies a els sopars d’empresa. Continuem amb la tertúlia Izakaya, dedicada a descobrir l’univers dels Karaoke amb el Toni Torres, qui a més va participar en la promoció d’un model súper transgressor i serà el nostre guia per saber com accedir a una de les activitats d’esbarjo més famoses del país. Al Sabors de Japó comptarem amb Raul Carda, des de Japonshop.com que ens proposarà un menú fantàstic per poder prendre a la feina. Per acabar entrevistarem a la Berta Bonet i al Jesus Bardolet, autors d’una meravellosa guia pels carrers del Japó, però no per a visitar cap monument, si no per a gaudir de les millores receptes als millors restaurants nipons. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!
Ni ha molts de tipus de te verd, però els japonesos dominen totes les seves receptes. Jean-Jacques es l’encarregat de portar-nos el te fred japonès a casa nostra. Para l’orella i descobriràs tots els beneficis que ens aporta aquesta beguda.
Aprendras Furoshiki i Origami de la ma de Niji Barcelona i de Kataplam, dues disciplines gairebé germanes però que simbolitzen molt be l’amor pel detall i la creativitat que senten els nipons. No et perdis aquesta fascinant tertúlia!
Raul Carda ens presenta totes les novetats que Japonshop.com ha portat del Japó aquest estiu, totes elles fantàstiques i molt divertides. No et deixis res per tastar!
EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA
Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Comencem amb una meravellosa entrevista que hem fet a la Montserrat Crespín, doctora en Filosofia i experta en cultura nipona, sobre les darreres cimeres trilaterals entre Japó, Corea del Sud i la Xina, per tal de veure com, entre línies, es comença a preparar una aliança dels països de l’Asia Oriental. Continuem amb la tertúlia Izakaya, dedicada a descobrir els misteris de l’Origami i el Furoshiki. A més tindrem la sort de poder comptar amb dos súper-experts en la matèria que ens demostraran el seu art. Al Sabors de Japó comptarem amb Raul Carda, que ens explicarà totes les novetats que els productes japonesos han experimentat durant les vacances d’estiu. Per acabar entrevistarem al Jean-Jacques Fredj, creador de la marca de te ver fred Umai-cha. Amb ell descobriràs tots els beneficis que ens aporta aquesta recepta japonesa. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!
El Hideki és la persona que lidera el projecte del Koy Shunka, amb restaurants a Barcelona i també a altres ciutats europees. Ara, la seva preocupació és la de transmetre el coneixement a les noves generacions de cuiners, i que comprenguin com el treball constant de l’art de la gastronomia els farà prosperar personalment i ajudarà a portar aquesta disciplina més lluny del que mai varen imaginar.