javier olleros

Máis de Un Pontevedra

23/12/2022 14:18

Cociñamos vieira galega de Porto de Cambados con Javier Olleros

Avieiragalega é o marisco con máis fama internacional e ten o seu enclave ideal en Cambados. Coñecemos a calidade davieirade Porto de Cambados e aprendemos a cociñala en compañía dos mellores cociñeiros galegos. Hoxe acompáñanos Javier Olleros desde "Culler de Pau" no Grove.

ENTREVISTA EN JULIA EN LA ONDA

10/01/2020 17:26

A lo Gonzo: El chef Javier Olleros y su magia en la cocina

En Julia en la onda, junto a Gonzo hablamos de cocina. Tenemos al mejor cocinero de Galicia, según Gonzo, Javier Olleros. Se trata de un chef destacado que lleva diez años al mando de Culler de Pau y ya tiene una estrella Michelin por su labor en él.

ENTREVISTA EN JULIA EN LA ONDA

10/01/2020 17:26

A lo Gonzo: El chef Javier Olleros y su magia en la cocina

En Julia en la onda, junto a Gonzo hablamos de cocina. Tenemos al mejor cocinero de Galicia, según Gonzo, Javier Olleros. Se trata de un chef destacado que lleva diez años al mando de Culler de Pau y ya tiene una estrella Michelin por su labor en él.

Plan Revitaliza - Deputación de Pontevedra

26/09/2019 14:49

Javier Olleros: "O compostaxe e unha cuestión de conciencia individual sobre a necesidade de comprometerse co respeto medio ambiental"

A implicación de diferentes sectores no Plan Revitaliza, o plan de compostaxe da Deputación, chega ata o universo da restauración e gastronomía. O vicepresidente César Mosquera, acompañado do chef Estrela Michelín Javier Oleiros, presentou o “ Selo Revitaliza” que se entregará aos establecementos de hostalería e grandes produtores que participen con resultados de éxito en Plan de Compostaxe na provincia. Coñecemos a experiencia persoal de este profesional da cociña en Galicia.

Plan Revitaliza - Deputación de Pontevedra

26/09/2019 14:49

Javier Olleros: "O compostaxe e unha cuestión de conciencia individual sobre a necesidade de comprometerse co respeto medio ambiental"

A implicación de diferentes sectores no Plan Revitaliza, o plan de compostaxe da Deputación, chega ata o universo da restauración e gastronomía. O vicepresidente César Mosquera, acompañado do chef Estrela Michelín Javier Oleiros, presentou o “ Selo Revitaliza” que se entregará aos establecementos de hostalería e grandes produtores que participen con resultados de éxito en Plan de Compostaxe na provincia. Coñecemos a experiencia persoal de este profesional da cociña en Galicia.

Pepe Solla, Javier Olleros y Yayo Daporta suman tres Estrellas Michelín y cinco Soles Repsol

09/07/2016 23:47

Pepe Solla, Javier Olleros y Yayo Daporta suman tres Estrellas Michelín y cinco Soles Repsol

09/07/2016 23:47

Cocineros con estrella que se van de festival

Los festivales de música inundan el país! no hay ciudad o pueblo que se precie en España que no tenga su festival este verano, pero no todos pueden presumir de contar con cocineros estrella michelín preparando platos para los festivaleros. Pepe Solla ha ideado un "showrocking" para el Festival Portamérica de Nigrán (Pontevedra - Galicia) al que se han sumado un total de 20 cocineros.

Pepe Solla, Javier Olleros y Yayo Daporta suman tres Estrellas Michelín y cinco Soles Repsol

09/07/2016 23:47

Cocineros con estrella que se van de festival

Los festivales de música inundan el país! no hay ciudad o pueblo que se precie en España que no tenga su festival este verano, pero no todos pueden presumir de contar con cocineros estrella michelín preparando platos para los festivaleros. Pepe Solla ha ideado un "showrocking" para el Festival Portamérica de Nigrán (Pontevedra - Galicia) al que se han sumado un total de 20 cocineros.