Josep Puig

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

07/02/2019 14:02

La Ciutat 07/02/2019

Ha obert a Barcelona el primer supermercat friki d’Espanya amb productes com vi rosa de llàgrimes d'unicorn, licor de foc valyri i ramen de Pikachu. N’hem explicat tots els detalls. Hem comentat l’empat del Barça ahir contra el Reial Madrid. En Davide Tenconi ens ha portat receptes fàcils de sopa i a la tertúlia política hem parlat de la funerària pública de Barcelona, la pacificació del carrer Girona i de la polèmica per l’obertura del local més gran d’estriptis a Barcelona.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

31/01/2019 14:43

La Ciutat 31/01/2019

Uber i Cabify marxen de Barcelona, en parlem amb Eduardo Martin, president d’UNAUTO a Espanya. Reportatge de Victòria Blactot sobre el 25è aniversari de l’incendi del Liceu. Fem tertúlia política amb Toni Coll, Raimond Blasi, Koldo Blanco i Eulalia Reguant. El xef Davide Tenconi ens parla del mundial de la gastronomia, el concurse Bocuse d’Or.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

31/01/2019 14:43

La Ciutat 31/01/2019

Uber i Cabify marxen de Barcelona, en parlem amb Eduardo Martin, president d’UNAUTO a Espanya. Reportatge de Victòria Blactot sobre el 25è aniversari de l’incendi del Liceu. Fem tertúlia política amb Toni Coll, Raimond Blasi, Koldo Blanco i Eulalia Reguant. El xef Davide Tenconi ens parla del mundial de la gastronomia, el concurse Bocuse d’Or.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

29/01/2019 14:14

La Ciutat 29/01/2019

El sindicat CSIF denuncia que el govern d’Ada Colau avisa els manters abans de les operacions policials, n’hem parlat amb el seu portaveu, Eugenio Zambrano. A l’espai Ciutat Solidària coneixem l’entitat Pequitos, que ajuda a nens amb paràl·lisi cerebral i autisme. Fabiana Finetto ens parla de l’alta costura i dels models que es van veure a la setmana de la moda de París. El professor de física de la UB, César Ferrater, ens explica per què ens enrampem constantment aquests dies. Parlem de les visites al Liceu amb Pol Avinyó i Yolanda Bonilla.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

29/01/2019 14:14

La Ciutat 29/01/2019

El sindicat CSIF denuncia que el govern d’Ada Colau avisa els manters abans de les operacions policials, n’hem parlat amb el seu portaveu, Eugenio Zambrano. A l’espai Ciutat Solidària coneixem l’entitat Pequitos, que ajuda a nens amb paràl·lisi cerebral i autisme. Fabiana Finetto ens parla de l’alta costura i dels models que es van veure a la setmana de la moda de París. El professor de física de la UB, César Ferrater, ens explica per què ens enrampem constantment aquests dies. Parlem de les visites al Liceu amb Pol Avinyó i Yolanda Bonilla.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

28/01/2019 14:19

La Ciutat 28/01/2019

El conflicte entre taxis i VTCs segueix marcant l’actualitat, en parlem amb la nostra audiència. Amb Josep Puig repassem la gala dels premis Gaudí que es va dur a terme ahir. Jordi Folck ens porta la crítica teatral. La Síndica de Greuges de Barcelona parla d’incivisme a Ciutat Vella. Eugeni Osácar ens parla de les escenes de la pel·lícula “El Perfum” rodades a Barcelona. Parlem amb el pastisser de Banyoles que ha fet el considerat com a millor xuixo del món.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

28/01/2019 14:19

La Ciutat 28/01/2019

El conflicte entre taxis i VTCs segueix marcant l’actualitat, en parlem amb la nostra audiència. Amb Josep Puig repassem la gala dels premis Gaudí que es va dur a terme ahir. Jordi Folck ens porta la crítica teatral. La Síndica de Greuges de Barcelona parla d’incivisme a Ciutat Vella. Eugeni Osácar ens parla de les escenes de la pel·lícula “El Perfum” rodades a Barcelona. Parlem amb el pastisser de Banyoles que ha fet el considerat com a millor xuixo del món.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

25/01/2019 15:08

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

25/01/2019 15:08

El churronut, l’última moda pastissera a Barcelona

Després de crònut, que barrejava croissant amb dònut, arriba el churrònut: un mix entre churro i dònut. El Josep Puig ha parlat amb el creador d’aquesta novetat pastissera.

LA CIUTAT, AMB MÒNICA GÜNTHER

25/01/2019 15:08

El churronut, l’última moda pastissera a Barcelona

Després de crònut, que barrejava croissant amb dònut, arriba el churrònut: un mix entre churro i dònut. El Josep Puig ha parlat amb el creador d’aquesta novetat pastissera.

CADA MIGDIA A ONDA CERO CATALUNYA

08/01/2019 14:11

La Ciutat 08/01/2019

Tinc clar què comprar i anar el més aviat possible són els principals consells que la nostra personal shopper la Fabianna Finetto ens ha donat. L’Arnau Vila ha preguntat als ciclistes si coneixen al nova normativa de bicicletes que ha entrar en vigència aquest gener. Hem parlat amb Cesc Ferrer d’Emergències de la Generalitat que ens ha detallat quin és el protocol ha seguir dels bombers davant d’un allau arran dels excursionistes que han mort a les muntanyes del Perú.