llibres

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

07/11/2019 22:24

La perseverança i la bona gestió del temps són clau per triomfar a la vida

Avui s'ha quedat a berenar a la ràdio una dona que s'hi passa el dia sencer! És la Begoña del Pueyo, coordinadora #JELO aquí, a Onda Cero. Ella ens ha vingut a parlar del talent, que és la base del seu nou llibre 'Los hábitos cotidianos de las personas que triunfan' (Conecta). Amb ella hem parlat de les tipologies de persona que descriu en aquest assaig únic.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

07/11/2019 22:24

La perseverança i la bona gestió del temps són clau per triomfar a la vida

Avui s'ha quedat a berenar a la ràdio una dona que s'hi passa el dia sencer! És la Begoña del Pueyo, coordinadora #JELO aquí, a Onda Cero. Ella ens ha vingut a parlar del talent, que és la base del seu nou llibre 'Los hábitos cotidianos de las personas que triunfan' (Conecta). Amb ella hem parlat de les tipologies de persona que descriu en aquest assaig únic.

DIJOUS, PAELLA

24/10/2019 22:33

La pizza és Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Avui la Mònica Günther ha portat pizza a #LaBrúixola. Ho ha fet amb motiu de l'arribada al mercat d'un llibre titulat 'Pizzas para llevar' (Planeta Gastro), on dos cuiners que treballen a Barcelona però que no són italians han aconseguit fer la millor pizza d'aquesta ciutat. En la publicació hi col·laboren diferents professionals de la cuina catalans, que aporten la seva recepta de pizza.

DIJOUS, PAELLA

24/10/2019 22:33

La pizza és Patrimoni Immaterial de la Humanitat

Avui la Mònica Günther ha portat pizza a #LaBrúixola. Ho ha fet amb motiu de l'arribada al mercat d'un llibre titulat 'Pizzas para llevar' (Planeta Gastro), on dos cuiners que treballen a Barcelona però que no són italians han aconseguit fer la millor pizza d'aquesta ciutat. En la publicació hi col·laboren diferents professionals de la cuina catalans, que aporten la seva recepta de pizza.

DIJOUS, PAELLA

17/10/2019 22:41

La literatura i la gastronomia tenen més relació del què sembla

Avui la Mònica Günther ens ha portat un 'Dijous, paella' molt literari, ja que estem en la setmana del Premi Planeta de novel·la. Ens ha portat diferents receptes que apareixen a títols de llibres o en les seves pàgines. Hem fet, entre altres coses, tomàquets verds fregits. Hi hem sumat un plat manxec, molt quixotesc: duelos y quebrantos. Tot plegat, regat amb cervesa de gingebre.

DIJOUS, PAELLA

17/10/2019 22:41

La literatura i la gastronomia tenen més relació del què sembla

Avui la Mònica Günther ens ha portat un 'Dijous, paella' molt literari, ja que estem en la setmana del Premi Planeta de novel·la. Ens ha portat diferents receptes que apareixen a títols de llibres o en les seves pàgines. Hem fet, entre altres coses, tomàquets verds fregits. Hi hem sumat un plat manxec, molt quixotesc: duelos y quebrantos. Tot plegat, regat amb cervesa de gingebre.

PREMI PLANETA 2019

16/10/2019 21:51

El Premi Planeta és garantia de vendes per a qualsevol autor

El periodista i escriptor José Luis Ibáñez Ridao ens ha acompanyat al programa per parlar del Premi Planeta de novel·la, que enguany s'ha emportat l'extremeny (i català d'adopció) Javier Cercas. El també col·laborador de JELO ens ha explicat que a Espanya hi ha una sobreproducció literària si es té en compte la quantitat de persones que llegeixen llibres.

PREMI PLANETA 2019

16/10/2019 21:51

PREMI PLANETA 2019

16/10/2019 21:51

El Premi Planeta és garantia de vendes per a qualsevol autor

El periodista i escriptor José Luis Ibáñez Ridao ens ha acompanyat al programa per parlar del Premi Planeta de novel·la, que enguany s'ha emportat l'extremeny (i català d'adopció) Javier Cercas. El també col·laborador de JELO ens ha explicat que a Espanya hi ha una sobreproducció literària si es té en compte la quantitat de persones que llegeixen llibres.

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

16/10/2019 14:22

La Brúixola 15/10/2019 | #PremioPlaneta2019

Com cada 15 d'octubre, #LaBrúixola es fa fora de l'estudi. Ho fem amb motiu del Premi Planeta, que anualment s'entrega a Barcelona. Enguany, l'escenari ha estat el Museu Nacional d'Art de Catalunya, el MNAC, a Montjuïc. Des d'allà hem explicat com es prepara un premi d'aquestes característiques i hem entrevistat un dels escriptors convidats, en Curro Cañete, que ha tornat a berenar amb nosaltres i ens ha parlat del seu llibre 'El poder de confiar en ti' (Planeta).

LES HISTÒRIES DE LA VIDA

16/10/2019 14:22

La Brúixola 15/10/2019 | #PremioPlaneta2019

Com cada 15 d'octubre, #LaBrúixola es fa fora de l'estudi. Ho fem amb motiu del Premi Planeta, que anualment s'entrega a Barcelona. Enguany, l'escenari ha estat el Museu Nacional d'Art de Catalunya, el MNAC, a Montjuïc. Des d'allà hem explicat com es prepara un premi d'aquestes característiques i hem entrevistat un dels escriptors convidats, en Curro Cañete, que ha tornat a berenar amb nosaltres i ens ha parlat del seu llibre 'El poder de confiar en ti' (Planeta).