Made in Japan

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

28/05/2019 06:17

Okonomiyaki, la recepta nipona cosina del trinxat de la Cerdanya

Yuichi Hayashi, xef i propietari del restaurant El Nippon a l’Hospitalet de Llobregat, ens revela alguns secrets de la elaboració d’aquesta recepta típica d’Osaka, l’Okonomiyaki. Si t’agrada el trinxat de la Cerdanya no pots passar per alt aquesta recepta japonesa. Sigues el primer en assaborir-lo radiofònicament!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

24/05/2019 05:58

Made in Japan – El futur dels cetacis a les costes nipones, viure el Matsuri “a tope”, més novetats saboroses de Japonshop.com i el Màster definitiu en cultura i negocis al Japó.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. Neus Aragonès, representant de l’ADDA ens apropa la realitat de la caça de cetacis i més concretament de dofins al Japó. Els festivals del Japó, o Matsuri, són sens dubte una de les tradicions més celebrades no només pels habitants de les illes, però també per tots els que les visiten. Recentment aquestes festes han arribat a casa nostra, però volem aprendre més sobre el seu origen. Al Sabors de Japó ens deixarem recomanar pel Raul Carda de Japonshop.com i les seves especialitats en snacks, begudes i noodles recent importats del Japó. Per acabar et donarem les claus per accedir al Màster de la UB especialitzat en negocis i cultura del país del sol naixent. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!Dofinstaji

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

17/05/2019 05:56

Made in Japan – El Japó sísmic, un llibre sobre les paraules impossibles, la guia del ninja i un chef nipó estrella a l’Hospitalet.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A la secció d’actualitat viureu la realitat dels terratrèmols al Japó i com es prepara la població per a cada sacsejada. Hanakotoba, o el llenguatge de les flors és el llibre que desvetlla un munt d’expressions nipones que no tenen traducció a la nostra llengua. El seu autor, l’Àlex Pler ens desvetlla les seves preferides i el procés de creació d’aquest diccionari tant atípic i poètic. Al Sabors de Japó, el Yuichi Hayashi, xef i propietari del restaurant EL NIPPON a l’Hospitalet de Llobregat, ens ensenyarà la recepta del Okonomiyaki, a més dels seus suggeriments més clàssics que no podeu deixar passar. Per acabar, voleu aprendre les tècniques dels ninja? El Victor Bayod ens desvetlla algunes de les claus des del Bujinkan Okami Bushi Dojo. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

10/05/2019 06:43

Toni Torres, la referència dels artistes japonesos quan venen a casa nostra.

Ja coneixereu el Toni Torres dels estudis Here Comes the Sound, per participacions passades com un dels més grans experts en música contemporània japonesa. En aquesta ocasió li hem volgut preguntar per la seva experiència amb la industria musical al Japó i també hem volgut saber com s’ho ha fet per portar artistes de la talla de Nana Kitade al nostre país.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

10/05/2019 06:39

A l’estiu el Japó té moltes possibilitats, descobreix-les amb nosaltres!

La Erika Hatamoto, de l’agència de viatges JTB, i el Ramon Soler-Padró et donaran un munt de idees per planificar la teva visita al Japó aquest estiu, des de les rutes més tradicionals fins els itineraris pels qui ja han repetit més d’un cop. No pots deixar córrer aquesta tertúlia!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

10/05/2019 06:35

Kimchi: el sabor coreà que millor marida amb el ramen

L’Albert Mata del restaurant tonkotsu, de Barcelona, ens intruirà als sabors d’un dels encurtits més famosos del món, el kimchi. Si el voleu aprendre a preparar o teniu curiositat per saber com maridar-lo, aquí en teniu una guia excel·lent.

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

10/05/2019 06:30

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

10/05/2019 06:30

Made in Japan – Com moure’ns pel Japó, el Festival Kokoro, influències culinàries coreanes i el mànager català d’artistes del Japó.

Per aprendre llengua, tradicions, cultura i actualitat sobre Japó no trobareu millor programa a la radio. A l’edició d’avui parlarem, dins la tertúlia Izakaya, sobre totes les maneres possibles de gaudir del Japó a l’estiu. A la secció d’actualitat coneixerem ben de prop el festival Kokoro, que va tenir lloc a Barcelona aquest cap de setmana passat, en coneixerem als seus protagonistes i descobrirem quines novetats tenen per la edició vinent. El nostre bon amic Toni Torres, gran coneixedor del panorama musical japonès, cap de l’estudi “Here Comes de Sound” i manager de músics de l’altura de Nana Kitade, ens farà una visita i ens explicarà la seva experiència dins el Show Business al Japó, i ara portant artistes nipons a Espanya. Al Sabors de Japó, l’Albert Mata, xef i propietari del restaurant barceloní TONKOTSU ens ensenyarà la recepta del kimchi, una tapa de col picant coreana que triomfa al Japó i que cada vegada més podem testar a restaurants japonesos. Esteu llestos? Comencem! Hajimemashou!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

10/05/2019 06:26

Coneix al Iñaki Soto, el responsable del projecte linguístic Academia Japonia

L’Iñaki Soto li ha donat una volta a això d’aprendre el japonès, doncs ens explica que si un no viu la llengua al seu lloc d’origen és molt difícil que mai l’arribi a perfeccionar. I té tota la raó, es per aquest motiu que envien als seus alumnes, si ho desitgen, a fer practiques o a treballar al Japó, per a que la immersió sigui total. Si vols conèixer la seva experiència personal amb el país del sol naixent i com segueix evolucionant la seva visió d’acadèmia, no pots perdre’t aquesta entrevista.

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ

10/05/2019 06:22

Vending Machine al Japó, auto serveix-te del que vulguis les 24 hores.

El Raul Carda de Japonshop.com i la Erika Hatamoto, et deixaran amb la boca oberta amb totes les coses que pots arribar a adquirir en màquines d’auto servei al Japó, a més n’hi ha per tot arreu i ningú les fa malbé! Com s’ho faran? No pots deixar córrer aquesta tertúlia!