MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARTA PÉREZ
14/09/2018 12:20
Más de uno Vilanova 13/09/2018
Vilanova i la Geltrú és la segona ciutat mitjana de Catalunya amb més deute per habitant
MÁS DE UNO VILANOVA, AMB MARTA PÉREZ
14/09/2018 12:20
Vilanova i la Geltrú és la segona ciutat mitjana de Catalunya amb més deute per habitant
LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ
27/07/2018 14:15
A l’espai Productes amb D.O. de La Ciutat amb Marta Pérez us presentem el llibre "Los secretos de la cocina del cava" on col·laboren els millors cuiners del país com Juan Mari ARzak, Martín Berasategui o Joan Roca. Avui entrevistem Pedro Bonet, president del Consell Regulador de la Denominació d'Orígen Cava, entitat que coordina els continguts d'aquesta publicació.
LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ
27/07/2018 14:15
A l’espai Productes amb D.O. de La Ciutat amb Marta Pérez us presentem el llibre "Los secretos de la cocina del cava" on col·laboren els millors cuiners del país com Juan Mari ARzak, Martín Berasategui o Joan Roca. Avui entrevistem Pedro Bonet, president del Consell Regulador de la Denominació d'Orígen Cava, entitat que coordina els continguts d'aquesta publicació.
CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA
27/07/2018 14:10
Avui acomiadem la temporada amb una entrevista al president del Consell Regulador de la DO Cava, Pedro Bonet, arrel de la publicació del llibre "Los secretos de la cocina del cava". Us presentarem la programació d'estiu d'Onda Cero Catalunya encapçalada pel Toni Marín i us recomanarem lectures per aquest estiu amb la Maria Dolors García-Pastor. Obrirem elconsurs de cançons de l'estiu i ens menjarem Barcelona amb la Natàlia Soronellas
CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA
27/07/2018 14:10
Avui acomiadem la temporada amb una entrevista al president del Consell Regulador de la DO Cava, Pedro Bonet, arrel de la publicació del llibre "Los secretos de la cocina del cava". Us presentarem la programació d'estiu d'Onda Cero Catalunya encapçalada pel Toni Marín i us recomanarem lectures per aquest estiu amb la Maria Dolors García-Pastor. Obrirem elconsurs de cançons de l'estiu i ens menjarem Barcelona amb la Natàlia Soronellas
LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ
26/07/2018 14:26
A l’espai SOS Chef en Davide Tenconi ens proposa receptes amb préssec, una de les fruites més versàtils del l'estiu. També respon a les consultes dels oients i s'enfronta al repte de crear una recepta amb tan sols cinc ingredients.
LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ
26/07/2018 14:26
A l’espai SOS Chef en Davide Tenconi ens proposa receptes amb préssec, una de les fruites més versàtils del l'estiu. També respon a les consultes dels oients i s'enfronta al repte de crear una recepta amb tan sols cinc ingredients.
CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA
26/07/2018 14:21
CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA
26/07/2018 14:21
Avui hem parlat amb l'Agència Catalana de Consum per saber com reclamar en cas de cancel·lació d'un vol i hem anat al Tibidabo, que està nominat com a millor parc d'atraccions de l'Estat. El chef Davide Tenconi ens proposa receptes amb préssec i també entrevistem la biòloga Anna Veiga arrel de la publiciació del llibre "Ser madre a los 40 (y más allá)". I com cada dijous obrim tertúlia política.
CADA MIGDIA, A ONDA CERO CATALUNYA
26/07/2018 14:21
Avui hem parlat amb l'Agència Catalana de Consum per saber com reclamar en cas de cancel·lació d'un vol i hem anat al Tibidabo, que està nominat com a millor parc d'atraccions de l'Estat. El chef Davide Tenconi ens proposa receptes amb préssec i també entrevistem la biòloga Anna Veiga arrel de la publiciació del llibre "Ser madre a los 40 (y más allá)". I com cada dijous obrim tertúlia política.
LA CIUTAT, AMB MARTA PÉREZ
25/07/2018 14:24
A l'espai Ciutat Solidària que realitzem al programa La Ciutat en col·laboració amb el Consorci de la Zona Franca avui hem conegut la Brugada Foundation, que investiga les causes de la mort sobtada.