menjar

DIJOUS, PAELLA

28/03/2019 21:25

Menjar a les fosques és una experiència única

Coincidint amb l'arribada de l'Hora Del Planeta, que serà aquest dissabte, la Mònica Günther ens ha portat una proposta gastronòmica única. Està a Barcelona. És un restaurant que es diu 'Dans Le Noir', on els comensals mengen totalment a les fosques. L'atractiu de tot plegat és, a més, endevinar allò que es menja i es beu.

DIJOUS, PAELLA

07/03/2019 21:38

El menjar real és el millor que podem cruspir-nos

La Mònica Günther ha arribat amb el seu 'Dijous, paella' per portar-nos un gurú de l'alimentació saludable. És Carlos Rios, que té més de 600.000 seguidors a Instagram. Recomana el que ell anomena 'realfooding', que és, al cap i a la fi, menjar productes saludables i no processats per aconseguir una millor qualitat de vida.

DIJOUS, PAELLA

07/03/2019 21:38

El menjar real és el millor que podem cruspir-nos

La Mònica Günther ha arribat amb el seu 'Dijous, paella' per portar-nos un gurú de l'alimentació saludable. És Carlos Rios, que té més de 600.000 seguidors a Instagram. Recomana el que ell anomena 'realfooding', que és, al cap i a la fi, menjar productes saludables i no processats per aconseguir una millor qualitat de vida.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

07/02/2019 19:00

No mengis millor, deixa de menjar pitjor

El gurú de l'alimentació saludable Julio Basulto ha vingut avui a servir-nos un berenar saludable. Ell ens proposa un entrepà de ceba crua, nosaltres no ho acabem de veure. Però diu que és molt sa. Ens ha vingut a presentar el seu darrer llibre sobre càncer i alimentació i a alertar-nos dels perills de tot allò que ingerim i que no ens fa cap bé.

EL BERENAR DE LA BRÚIXOLA

07/02/2019 19:00

No mengis millor, deixa de menjar pitjor

El gurú de l'alimentació saludable Julio Basulto ha vingut avui a servir-nos un berenar saludable. Ell ens proposa un entrepà de ceba crua, nosaltres no ho acabem de veure. Però diu que és molt sa. Ens ha vingut a presentar el seu darrer llibre sobre càncer i alimentació i a alertar-nos dels perills de tot allò que ingerim i que no ens fa cap bé.

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

30/07/2018 21:20

Fem l'agost 30/07/2018

Hem intentat convèncer a dos dels nostres col.laboradors a que s'animin a pràcticar esport i millorar la seva alimentació amb l'ajuda de la nutricionista, Mireia Quijada i el Ultraman Joan Lara. Torna a escoltar-ho!

EL PROGRAMA D'ESTIU A D’ONDA CERO CATALUNYA

30/07/2018 21:20

Fem l'agost 30/07/2018

Hem intentat convèncer a dos dels nostres col.laboradors a que s'animin a pràcticar esport i millorar la seva alimentació amb l'ajuda de la nutricionista, Mireia Quijada i el Ultraman Joan Lara. Torna a escoltar-ho!