MÒNICA GÜNTER

DIJOUS, PAELLA

31/01/2019 20:05

Els elaboradors de croissants, a favor de les banyes

La Mònica Günther ens ha vingut a parlar de croissants perquè aquesta setmana s'ha celebrat el dia mundial d'aquest dolç tant popular. Hem parlat amb Albert Roca, que és el guanyador del millor croissant de mantega d'Espanya durant dues edicions del certamen. Ell assegura que, juntament amb altres companys de professió, volen fer campanya per recuperar els croissants de banyes.

DIJOUS, PAELLA

31/01/2019 20:05

Els elaboradors de croissants, a favor de les banyes

La Mònica Günther ens ha vingut a parlar de croissants perquè aquesta setmana s'ha celebrat el dia mundial d'aquest dolç tant popular. Hem parlat amb Albert Roca, que és el guanyador del millor croissant de mantega d'Espanya durant dues edicions del certamen. Ell assegura que, juntament amb altres companys de professió, volen fer campanya per recuperar els croissants de banyes.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

06/09/2018 22:04

La Brúixola 06/09/2018

Berenem amb organitzadors i participants del Dia Festival de Brasil, que enguany celebra el seu desè aniversari. Analitzem les destrosses que ens ha deixat el temporal d’aquesta matinada amb el cap de Bombers de Barcelona i Mònica Günther ens parla de gastronomia.

CADA VESPRE, A ONDA CERO CATALUNYA

06/09/2018 22:04

La Brúixola 06/09/2018

Berenem amb organitzadors i participants del Dia Festival de Brasil, que enguany celebra el seu desè aniversari. Analitzem les destrosses que ens ha deixat el temporal d’aquesta matinada amb el cap de Bombers de Barcelona i Mònica Günther ens parla de gastronomia.

GASTRONOMIA A LA BRÚIXOLA

06/09/2018 20:23

Descobrim per què la paella es menja els dijous.

Mònica Günther ens descobreix una de les grans incògnites gastronòmiques: per què els dijous – i no els dimarts o els dimecres – es menja paella.

GASTRONOMIA A LA BRÚIXOLA

06/09/2018 20:23

Descobrim per què la paella es menja els dijous.

Mònica Günther ens descobreix una de les grans incògnites gastronòmiques: per què els dijous – i no els dimarts o els dimecres – es menja paella.