postres

DIJOUS, PAELLA

19/12/2019 23:11

Mònica Günther es destapa com a mestra turronaire

Cada dijous la líder dels matins a Onda Cero Catalunya ve a La Brúixola a parlar-nos de menjar i de cuina. I aquesta setmana ha decidit portar-nos la recepta de dos dels torrons més populars: el de Xixona i el d'arròs inflat (més conegut com a torró Suchard). Ens ha destapat el secret d'aquests dolços nadalencs que costa molt poc de preparar a casa.

DIJOUS, PAELLA

19/12/2019 23:11

Mònica Günther es destapa com a mestra turronaire

Cada dijous la líder dels matins a Onda Cero Catalunya ve a La Brúixola a parlar-nos de menjar i de cuina. I aquesta setmana ha decidit portar-nos la recepta de dos dels torrons més populars: el de Xixona i el d'arròs inflat (més conegut com a torró Suchard). Ens ha destapat el secret d'aquests dolços nadalencs que costa molt poc de preparar a casa.

Con Pepe Cadavedo

19/04/2018 06:00

Gastronomía en la Onda 19/04/2018

Viajamos hasta el concello de Lalín para hablar con José Luis cabanas del restaurante Cabanas. Hoy comienza a las 21 horas en el Arenal de Vigo, la Feria de Abril.

Con Pepe Cadavedo

19/04/2018 06:00

Gastronomía en la Onda 19/04/2018

Viajamos hasta el concello de Lalín para hablar con José Luis cabanas del restaurante Cabanas. Hoy comienza a las 21 horas en el Arenal de Vigo, la Feria de Abril.

Con Pepe Cadavedo

05/04/2018 06:00

Gastronomía en la Onda 05/04/2018

Viajamos al País Vasco para saborear la carne del Asador Laia. Nuestra repostera Elena Garméndia nos regala un pastel de arroz.

Con Pepe Cadavedo

05/04/2018 06:00

Gastronomía en la Onda 05/04/2018

Viajamos al País Vasco para saborear la carne del Asador Laia. Nuestra repostera Elena Garméndia nos regala un pastel de arroz.