postres

Humor en 'Por fin no es lunes'

04/10/2020 18:16

Sara Escudero: Los tres postres japoneses más raros y curiosos

En 'Por fin no es lunes' Sara Escudero nos cuenta cuáles son los tres postres japoneses que le parecen los más raros como un flan con la forma del famoso culito de Shin-chan o un chupa chups con forma del emoji de la caquita.

DIJOUS, PAELLA

19/12/2019 23:11

Mònica Günther es destapa com a mestra turronaire

Cada dijous la líder dels matins a Onda Cero Catalunya ve a La Brúixola a parlar-nos de menjar i de cuina. I aquesta setmana ha decidit portar-nos la recepta de dos dels torrons més populars: el de Xixona i el d'arròs inflat (més conegut com a torró Suchard). Ens ha destapat el secret d'aquests dolços nadalencs que costa molt poc de preparar a casa.

DIJOUS, PAELLA

19/12/2019 23:11

Mònica Günther es destapa com a mestra turronaire

Cada dijous la líder dels matins a Onda Cero Catalunya ve a La Brúixola a parlar-nos de menjar i de cuina. I aquesta setmana ha decidit portar-nos la recepta de dos dels torrons més populars: el de Xixona i el d'arròs inflat (més conegut com a torró Suchard). Ens ha destapat el secret d'aquests dolços nadalencs que costa molt poc de preparar a casa.

Con Pepe Cadavedo

19/04/2018 06:00

Gastronomía en la Onda 19/04/2018

Viajamos hasta el concello de Lalín para hablar con José Luis cabanas del restaurante Cabanas. Hoy comienza a las 21 horas en el Arenal de Vigo, la Feria de Abril.

Con Pepe Cadavedo

19/04/2018 06:00

Gastronomía en la Onda 19/04/2018

Viajamos hasta el concello de Lalín para hablar con José Luis cabanas del restaurante Cabanas. Hoy comienza a las 21 horas en el Arenal de Vigo, la Feria de Abril.

Con Pepe Cadavedo

05/04/2018 06:00

Gastronomía en la Onda 05/04/2018

Viajamos al País Vasco para saborear la carne del Asador Laia. Nuestra repostera Elena Garméndia nos regala un pastel de arroz.

Con Pepe Cadavedo

05/04/2018 06:00

Gastronomía en la Onda 05/04/2018

Viajamos al País Vasco para saborear la carne del Asador Laia. Nuestra repostera Elena Garméndia nos regala un pastel de arroz.