Promoción Económica

PROGRAMA D'ONDA CERO LLEIDA AMB NÚRIA MORA

30/11/2022 13:21

La Ciutat Lleida 29/11/2022

Programa complet de La Ciutat Lleida, amb Núria Mora. Actualitat de Lleida i comarques, fent repàs a la conferència anual del Col·legi de Periodistes de Lleida amb la participació de l'alcalde de Lleida Miquel Pueyo. Espai d'Economix, on avui fem balanç de la primera edició de la formació Impulsa't en que hi han participat una vintena d'empreses del territori. Seguim amb l'espai de cuina i gastronomia amb Gabriel Jové i l'agenda cultural.

ECONOMIX

29/11/2022 14:00

Vint empreses del territori finalitzen la primera promoció de l'Impusat't

Aquesta setmana a l'Economix, l'espai d'Emprenedoria al servei de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i l’Aran, parlem de la cloenda i el lliurament dels diplomes de la primera edició del programa de consolidació empresarial IMPULSA’T en la que han participat 20 empreses del territori. Ho comentem amb el vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica Carles Gibet, amb Ferran Alemany que ha apadrinat aquesta primera promoció i amb dues de les empreses participants: Gisela Trilla, arquitecta especialitzada en alta eficiència energètica i Francisco Reyes, administrador de Cerveseria La Hija de Moctezuma.

ECONOMIX

08/11/2022 12:32

La cuina i els productes alimentaris de Lleida, al Gastronòmic Fòrum Barcelona

En l'Economix d'aquesta setmana ens traslladem fins al Gastronòmic Fòrum Barcelona que s'està celebrant aquests dies a la capital catalana. Un certamen que té com a objectiu principal difondre les noves tendències del sector de la gastronomia i la restauració, acollint debats, conferències i taules rodones, entre d'altres. La Diputació de Lleida hi participa per primera vegada amb les DOP i les IGP com a marca i garantia dels productes de proximitat lleidatans, un enllaç entre el territori i la seva cuina. En parlem amb Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida. També amb el xef Xixo Castaño del restaurant Malena, de Gimenells, amb estrella Michelin, que ha estrenat l’espai Catalunya amb la presentació del ‘Bombó de llebre i pera de Lleida’ i també ens acompanya Gerard Pujol, president del Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida.

ECONOMIX

25/10/2022 13:10

L’èxit dels programes de creixement per a les empreses del territori

A l'Economix d'aquesta setmana parlem avui amb algunes de les empreses d'èxit que han participat en els programes de creixement empresarial que ofereix l'àrea d'emprenedoria i empresa GlobaLleida. Programes com el Lleida StartUp, l'Impulsa't o Accelera el Creixement són programes de formació, acompanyament i mentoring que ajuden les empreses en els seus diversos procesos de creació, consolidació i creixement. Avui en parlem dos participants d'Accelera el Creixement: Alba Majós, de l'empresa Batsi Solutions i Ferran Alemany, de Torrons i Mel Alemany. També ens acompanya Iván Caelles, CEO d'OliBa Green Beer que ha participat al programa Lleida StartUp.

Más de Uno Pontevedra

26/11/2021 13:22

Yoya Blanco: "Pontevedra é un destino perfecto todo o ano para gozar da gastronomía"

Conversamos coa concelleira de Promoción Económica e Turismo de Pontevedra, a socialista Yoya Blanco, sobre os atractivos da cidade para este outono - inverno. Na páxina web da empresa municipal Visit-Pontevedra temos toda a información útil para gozar da cidade e de citas gastronómicas como "Etiqueta Negra".