ramen

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

21/03/2019 21:17

Made in Japan – Manga, Energia nuclear i perruqueria japonesa

Aquesta edició del Made in Japan ve carregat de Manga, ja sigui a la tertúlia amb el Fran d’Expresión Otaku, amb l’Óscar de Kame House Ramen al Sabors del Japó o amb les darreres tendències en perruqueria inspirades en les modes més alternatives del Japó de la ma del Paco de Shibuya. Per seguir aprenent japonès estigueu ben atent als consells de la Sachiyo san, i per comprendre millor com funciona la energia nuclear i evitar desastres com el de Fukushima seguiu ben de prop la nostra secció d’actualitat amb Daniel Suárez. Hajimemashouka? Som-hi?

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

03/11/2018 14:26

UDON, street food del Japó

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer la UDON, una cadena de restaurants que porten molts anys apropant la gastronomia de fideus a casa nostra

Cada dijous a la web i dissabtes a la FM

03/11/2018 11:01

MADE IN JAPAN 03/11/2018 – Ruta Otaku, Saló del Manga i Noodles

En aquesta edició del Made In Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols donem la benvinguda a la tardó amb el Momiji, també viatjaràs per la ruta Otaku de Japó alhora que desvetllem les novetats del saló del Manga d’enguany, tot acompanyat dels millors sabors amb Udon, Ramen i Soba de la millor qualitat!

EL PROGRAMA DE CULTURA JAPONESA D’ONDA CERO CATALUNYA

01/11/2018 20:00

Made In Japan – Ruta Otaku, Saló del Manga i Noodles

En aquesta edició del Made In Japan amb Ramon Soler-Padró i Clara Bassols donem la benvinguda a la tardó amb el Momiji, també viatjaràs per la ruta Otaku de Japó alhora que desvetllem les novetats del saló del Manga d’enguany, tot acompanyat dels millors sabors amb Udon, Ramen i Soba de la millor qualitat!

MADE IN JAPAN, AMB RAMON SOLER-PADRÓ I CLARA BASSOLS

01/11/2018 20:00

UDON, street food del Japó

Ramon Soler-Padró i Clara Bassols et porten a conèixer la UDON, una cadena de restaurants que porten molts anys apropant la gastronomia de fideus a casa nostra